Apple’dan Kadınlar Günü’ne özel etkinlikler

0
182 Okunma
Kadınlar günü

Apple, Mart ayında Kadın Tarihi ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle farklı etkinlikler düzenliyor. Mart ayında; App Store, Apple Books, Apple TV ve Apple Music servislerinde kadınlarını ön plana çıkacak. Ayrıca özel hikayeler ve koleksiyonlar da hazır. Servislerde kadınlara özel sunulması planlanan etkinlikleri birlikte inceleyelim.

App Store ve Apple Arcede

Mart ayında yayınlanması planlanan bu etkinliklerin başında App Store hikayeleri yer alıyor. “Kadınlar tarafından geliştirilen uygulamalar.” isimli özel bir koleksiyon başlıyor. Ay boyunca “Günün uygulaması” ve “Günün oyunu” öne çıkacak. Ayrıca benzer şekilde Apple Arcade servisinde de kadınlar tarafından geliştirilmiş oyunlardan oluşan koleksiyonlar sergilenecek.

Apple News ve Apple Maps

Apple Kadınlar günü

Bu servislerde de ilham verici kadın figürlerine yer alacak. Kadınlar hakkında az bilinen tarihi hikayeler ve kadınlar ile ilgili çeşitli makaleler ay boyunca yayınlanacak. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde dünya çapındaki çağdaş kadın liderlerinden makaleler yer alacak. Maps tarafında dahi kadınlara özel içerikler yerleştirilecek. Kadınlar tarafından kurulmuş işletmeler haritalarda ön plana çıkacak.

Apple Music ve Apple Books

Apple Kadınlar günü

Mart ayında Apple Music tarafında da kadınlar ön planda. “Vizyoner Kadınlar” isimli bir liste yayınlanacak. 8 Mart günüde, Radio ve Music TV servisleri üzerinden 24 saat kadın temalı yayın yapılacak.

Books tarafı da gelişmelerden payını alıyor. Her kategorideki kadın yazarların kitapları özel koleksiyon ile sergilenecek. Ayrıca öncü kadınlar tarafından vurgulanan bir takım önemli biyografi ve hatıralarda ön planda olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz