Redmi Note 10 fiyatıyla gönlünüzü çalacak

0
154 Okunma
Redmi note 10

Fiyat performans ürünleri ile gönüllerde taht kuran Xiaomi’nin, yeni telefonu Redmi Note 10 serisi çok yakında piyasaya çıkacak. Kullanıcıların heyecanla beklediği serinin tanıtımı için verilen tarih 4 Mart. Cihaz ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Redmi Note 10 tam bir fiyat performans ürünü olabilir

Redmi Note 10

Seri ile ilgili birçok sızıntı yapıldı. Bugün Sistech Banana tarafından paylaşılan fotoğraflarda Redmi Note 10 cihazının fiyatı görüntülendi. Kutuda yer alan bilgilere göre 6 GB RAM ve 64 GB’lık depolama alanına sahip özellikleri için 15.999 Rupi yani 1600 TL olması bekleniyor. Tabi ki bu cihazın perakende fiyatı. Asıl satış fiyatı içinse tahminler ortalama 1.400 TL ve 1.500 TL arasında olması yönünde. Sızıntılar sadece fiyat ile ilgili değil. Ayrıca cihaz için yeni bir renk seçeneği de görüntülendi. Redmi Note 10’un Mighty Black olarak adlandırılan siyah renk seçeneğine de sahip olacak.

Xiaomi Redmi Note 10 için artık sayılı günler kaldı

Cihazla ilgili bugüne kadar edinilen bilgilere ve öngörülen fiyata bakıldığında oldukça uygun fiyatlı bir cihazın bizi beklediği görünüyor. Markanın cihazlarında en dikkat çeken özelliğin fiyat performans oranı olması gelen sızıntılar hakkında da umut veriyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz