Artık WhatsApp kullanmak için telefona ihtiyacınız yok! Çoklu cihaz desteği Türkiye’ye geldi

0
111 Okunma
çoklu cihaz desteği 1

Bir süredir kullanıcıları heyecanlandıran çoklu cihaz desteği nihayet Türkiye’ye geldi. Tüm dünyada yaygın olarak kullanılan mesajlaşma uygulaması artık iletişim bir parçası. Hal böyle olunca gün içerisinde özel ve iş görüşmelerimizin çoğunu bu platformda gerçekleştiriyoruz. Bir süredir konuşulan çoklu cihaz desteği sayesinde artık telefonunuz yanınızda olmasa bile iletişime devam etmenin mümkün olacak. İşte yeni özelliğin ayrıntıları.

Realme Band 2 sahnede! işte yeni akıllı bilekliğin özellikleri

Çoklu cihaz desteği nasıl nedir ve nasıl kullanılır?

WhatsApp web birçok kullanıcının hayatını kurtarıyor. Özellikle iş görüşmelerinizi yürütmek için sürekli telefonunuz elinizde olmadan Web sürümü sayesinde iletişime devam edebiliyorsunuz. Fakat bu durum telefonunuz aracılığı ile sadece tek bir cihaz üzerinden kullanılabiliyordu. Oldukça faydalı bu özellik geliştirilerek çoklu cihaz desteğine dönüştü. Artık yanınızda telefonunuz olmadan da önceden eşleştirdiğiniz cihazlar ile uygulamayı farklı cihazlarda kullanabiliyorsunuz. Şimdilik Türkiye beta kullanıcılarının kullanabildiği bu özellik, ilerleyen süreçte tüm kullanıcıların erişimine açılacak.

çoklu cihaz desteği

Bu yeni dönem sayesinde artık telefonunuzun erişimi kapalı olsa dahi mesajlarınızı almaya devam edebileceksiniz. Eskiden bu mümkün değildi. Bilgisayar üzerinden mesajlarınızı almaya devam edebilmeniz için telefonunuzun açık ve internete bağlı olması gerekiyordu. Artık böyle bir şart gerekmiyor. Fakat bunun için öncelikle WhatsApp uygulamasını kullandığınız telefondaki “Bağlı Cihazlar” bölümünden cihazınızı tanımlamanız gerekiyor. Özelliği Ayarlar kısmındaki “Bağlı Cihazlar” sekmesine girerek istediğiniz cihazlar için aktif hale getirebilirsiniz. Çoklu cihaz desteğinin maksimum 4 cihaz ile sınırlı olduğunu unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz