Realme Band 2 sahnede! işte yeni akıllı bilekliğin özellikleri

0
334 Okunma

Türkiye’de artık birçok teknoloji firması resmi olarak yer alıyor. Realme markası da bunlardan bir tanesi. Firma şimdi yeni ürünü Realme Band 2 akıllı bilekliğini tanıttı. Sızıntıları yapılan akıllı bilekliğin resmi tanıtımı nihayet yapıldı.

 

Realme Band 2 akıllı bilekliğin özellikleri

realme band 2

Dikdörtgen tasarım anlayışına devam eden Realme 1,4 inç boyutlarındaki akıllı bilekliğini tanıttı. 500 nit ekran parlaklığı sunan bileklik tasarım konusunda çizgisini bozmamış. 320*167 piksellik dokunmatik ekranı 50 farklı ara yüz desteğine sahip.  AIoT cihazları kontrol edebilen bileklik, yaklaşık 28 gram ağırlığında. Ayrıca 204 mAH pil kapasitesi ile 12 günlük pil ömrü sunabiliyor. Akıllı bileklik beklenildiği gibi su geçirmiyor. Bluetooth 5,1 teknoloji ile gelen Realme Band 2 akıllı bileklik; Android ve iOS cihazlar ile uyumlu çalışabiliyor.

Akıllı bileklik ile 90 farklı spor aktivitesi yapabiliyorsunuz. Fakat akıllı bilekliği ilk aldığınızda tanımlı sadece 12 farklı spor aktivitesi yer alıyor. Firma bunun ilerleyen günlerde güncelleme ile geleceğini aktarıyor. Aktivitelerinizi otomatik olarak algılayabilen bileklik ayrıca uyku takibi ve Sp02 ölçümü de yapabiliyor.

Realme band 2

Yeni akıllı bilekliğin henüz Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor. Henüz Türkiye fiyatı da açıklanmadı. Fakat yurt dışında 40 dolarlık bir fiyata sahip. Tahmini olarak değerlendirildiğinde uygun fiyatlı seçenekler arasında yer alacağı görünüyor. Yeni akıllı bileklik hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz