The Serpent sevenlerin hoşuna gidecek dizi ve filmler

0
295 Okunma

1970’li yıllarda Güneydoğu Asya’da Batılı turistlerin peşine düşen bir seri katilin hikayesini konu edinen The Serpent; yayınlandığı günden itibaren büyük ses getiren yapımlardan biri oldu. Kadrosunda Poyraz Karayel dizisinden tanıdığımız İlker Kaleli‘nin yer aldığı dizi, dünya çapında hayran kitlesine sahip.

Bu içeriğimizde The Serpent sevenlerin hoşuna gidecek dizi ve filmleri sizler için derledik. İşte o diziler:

Zodiac

the-serpent-sevenlerin-hosuna-gidecek-diziler-1

The Serpent sevenlerin hoşuna gidecek dizi ve filmler listemizin ilk sırasında Zodiac yer alıyor. Gerçek hayattan uyarlanan film, 1960’ların sonunda ve 1970’lerin başında geçiyor. David Fincher imzalı Zodiac filmine konu olan hikâye, gerçek bir seri cinayet vakasına dayanmakta.

Once Upon A Time In Hollywood

the-serpent-sevenlerin-hosuna-gidecek-diziler-2

Dünya yıldızlarını bir araya getiren Once Upon A Time In Hollywood, 1969 yılında geçiyor. Filmde artık Hollywood’da tanınmakta güçlük çeken; Sharon Tate’in kapı komşusu Rick Dalton ile onun uzun süredir birlikte çalıştığı dublörü Cliff Booth’un hikâyesi anlatılıyor.

The Irregulars

the-serpent-sevenlerin-hosuna-gidecek-diziler-3

The Serpent sevenlerin hoşuna gidecek dizi ve filmler listemizde yer alan bir diğer yapım The Irregulars; 19. yüzyılda Londra’dasında yaşayan, esrarengiz olayların peşine düşen bir grup gencin hikayesini konu ediyor.

Gerçek hayattan uyarlanmış 5 film

Saygı

the-serpent-sevenlerin-hosuna-gidecek-diziler-4

Nejat İşler, Boran Kuzum ve Miray Daner’i bir araya getiren Saygı dizisi; Türkiye’nin fenomenleşen anti kahramanı Ercüment Çözer’in hikâyesini anlatıyor. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu; toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir.

Behind Her Eyes

Listemizin son sırasında yer alan ve Netflix’in Top 10 listelerini altüst eden 6 bölümlük mini dizisi Behind Her Eyes, anne Louise’in aynı kasabasına taşınan yeni ve güzel bir çiftin ardındaki karmaşık gizeme odaklanıyor . İntikam unsurları, yüksek gerilim; karmaşık akıl oyunları ve her fırsatta arsa bükülmeleri olan karanlık karakterler var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz