Avrupa’dan önce Türkiye’de satışa çıkan OPPO hoparlörün fiyatı açıklandı!

0
583 Okunma
OPPO hoparlör

Türkiye pazarında gün geçtikçe kalıcılığını arttıran Çin’li teknoloji devlerinden OPPO, yeni bir cihaz ile piyasada adından söz ettiriyor. Akıllı telefonlar haricinde kablosuz kulaklık ve akıllı saat ürünlerinden sonra şimdi de kablosuz hoparlörüyle tüketicilerin karşısına çıkıyor. Retro bir görünüme sahip olan bu yeni OPPO hoparlör, Avrupa’dan önce Türkiye’ye geliyor. Peki bu yeni hoparlör ülkemizde ne kadar olacak? Detayları haberimiz.

OPPO hoparlör

OPPO hoparlör ve özellikleri

Sadece 160 gram ağırlığı ile taşınabilir bir yapıya sahip olan hoparlör, Bluetooth 5.0 desteği ile hem Android hem de iOS cihazlarla uyumlu çalışabiliyor. Ayrıca sadece 3 saatlik şarj ile 8 saate kadar kullanım imkanı sunuyor. 10 metreye kadar kablosuz bağlantı menziline sahip olan hoparlör, ekranındaki LED saat göstergesiyle de şık bir tasarım sunuyor. Ürünün şarj girişi ise Type-C USB ile destekleniyor.

Fiyatı ne kadar?

Pazara sunacağı ürünleri, tüketici beklentilerine göre şekillendiren ve öncesinden araştırma yapan şirket bu durumu göz önünde bulundurmak istiyor. Bu doğrultuda teknoloji devi, bluetooth hoparlör modelini Avrupa pazarında satışa sunmadan önce Türkiye’ye getirdi. Yeşil ve pembe renkleriyle dikkat çeken OPPO Bluetooth Hoparlör Türkiye’de KDV dahil 349 lira tavsiye edilen satış fiyatıyla tüketiciye sunuluyor.

Şeyma Subaşı umursamazlığıyla sosyal medyanın diline düştü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz