Şeyma Subaşı umursamazlığıyla sosyal medyanın diline düştü!

0
892 Okunma
şeyma subaşı

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı’nın İzmir’de yaşanan deprem felaketi ve koronavirüs salgınına rağmen Cadılar Bayramı’nı kutlaması büyük tepkiler almasına neden oldu. Sık sık partilere katılan ve maskesiz bir şekilde dolaşan Şeyma Subaşı, her seferinde bu hareketleri ile eleştiri yağmuruna tutuluyor. Miami’de bir Cadılar Bayramı partisine katılan ve sabaha kadar katıldığı partide hiçbir tedbir almadan eğlenmeye devam eden Subaşı, tepkilere aldırmadan paylaşım yapmaya devam etti. Şu sıralar kızı Melisa ile Miami’de tatilde olan genç fenomen aldığı tepkiler üzerine sessizliğini bozarak Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı’nın Instagram’dan konu ile ilgili yaptığı açıklama

“Böyle zamanlarda enerjimizi daha faydalı şeylere çevirebilecekken birbirimizi yargılamak için çabalamasak keşke. Herkesin hayatını ve en önemlisi duygularını nasıl ve ne şekilde yaşadığının tartışılmaması gerektiğine inanıyorum. Kişisel hesabımda yaptığım paylaşımlardan hareketle duygularımın ölçülmeye kalkılması kadar üzücü bir şey varsa o da insanların acısından şahsıma atıfta bulunarak nemalanmaya çalışılması. Ben depremde yara alan insanların acısına biraz olsun ortak ihtiyaçlarına ise destek olmak için elimden geleni yapmaya devam ediyorum. Fakat bunu her fırsatta bağırarak değil olması gerektiği gibi sessizce yapıyorum. Umarım herkes içindeki kini ve nefreti beslemek yerine sevgiyi yüceltir. Güzel ülkem ve insanları en yakın zamanda yaralarını sarar.”

Ünlü sanatçı Gürgen Öz de Şeyma Subaşı’na tepki gösteren isimler arasındaydı. Gürgen Öz, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak şu açıklamayı yaptı:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz