Ayın Ürünü: Güneş enerjili fırın GoSun Fusion

0
1.355 Okunma

Bugün Ayın Ürünü köşemizde ağırlayacağımız ürün güneş enerjili fırın GoSun Fusion: Solar Cook. Gittiğiniz her yere taşınabilir ve tamamen güneş enerjisi ile çalışıyor.

Yemek yapmada devrim noktası!

Hangimiz dışarıda sevdiklerimizle beraber denize karşı mangal keyfi yapmayı sevmeyiz ki? Aslında bunu söylemek biraz yanlış çünkü GoSun Fusion her yerde, her türlü yemeği yapabilmeyi mümkün kılıyor. Pikniğe giderken yol boyu soğuyan yemeklerden hepimiz nefret ederiz mesela. Tekrar ısıtmak ya da yemeğimizi direkt olarak piknik alanında yapmak için yanımızda kocaman bir tüp taşımamız gerekir en basitinden. GoSun Fusion sayesinde soğuyan yemek ya da ağır bir tüp taşıma gibi dertler tamamen son buluyor.

Fırının birçok avantajı var. Bunların en başında doğa dostu olması geliyor. Taşıma bakımından ise spor salonuna giderken kullandığımız çanta formuna çok benzer formda olan bir taşıma çantası var. İçinde mangaldan sebze yemeklerine kadar her çeşit yemeği yapmak mümkün. Üstelik normal fırınlarda yaptığımızdan çok daha lezzetli şekilde! Güneş enerjisi fırının içini ısıtırken yaptığımız yemeklerin kendi doğal sularında pişmesini sağlıyor.

Nasıl şarj edildiğine gelecek olursa ürün ile birlikte ufak bir güneş paneli geliyor. Bu güneş paneli telefonlarımız için kullandığımız Power Bankler ile uyumlu olduğundan, içindeki enerji bitecek olursa kolaylıkla şarj edilebiliyor.

İçerisinde 3.2 litrelik bir pişirme tepsisi var. Bu sayede beş öğün miktarında herkese yetecek kadar yemek yapabiliyorsunuz. Aslında basite indirgediğimizde GoSun Fusion’u bir termosta yemek pişirmeye benzetebiliriz. Zira içerisindeki tepsi bir termosun ağırlıyla eşdeğer bir ağırlıkta. Tepsinin altında bulunan 150 wattlık bir ısıtma sistemi var; yani yemek yapmak sandığınız kadar uzun da sürmüyor.

Diğer avantajlarına gelecek olursak hiçbir şekilde doğada yangın çıkarmıyor. Emisyon yapmıyor ve dışarıya kötü hava salgılamıyor. Herhangi bir yakıtı yok, odun kullanmaya gerek kalmıyor. Son olarak boyutu çok büyük olmadığından kolayca temizlenebiliyor.

Ürünün ne yazık ki Türkiye’de satışı yok ancak kendi sitesinden oldukça uygun fiyatlarla getirtmek mümkün.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz