Ayın Ürünü: Hotpoint Multifonksiyonel Spirilizatörlü Blender

0
430 Okunma
Hotpoint markasına ait yeni Multifonksiyonel spirilizatörlü blender kullanıcılarının mutfaklarında sağlık konusunda adeta bir devrim yaratmayı vaat eden bir ürün. Biz de Ayın Ürünü köşemizde bu yeni blenderı sizin için mercek altına alıyoruz.
 
Blender, özellikle çocuklarınızın ya da vde ağırladığınız misafrlerinizin oldukça hoşuna gidebilecek sebze ve meyve tabakları hazırlamak konusunda ideal. Blender’ın sahip olduğu 4 farklı kesme işlemine olanak sağlayan bıçak kiti ile doğrayıp, karıştırıp, ezerek lezzetli çorbalar ve soslar hazırlamak da mutfaktaki iş yükünüz oldukça azaltıyor.

Tek cihaz, çok fonksiyon: Multifonksiyonel

Kullanıcıların mutfaktaki beklentilerini ve konforunu baz alan marka, farklı ihtiyaçlara yönelik olan çeşitli aksesuarlar, Spirilizatörlü Multi Blender’ın çelik aksesuar bölmesinde bulunuyor. Genişliğiyle öne çıkan doğrayıcı haznesi ve 6 farklı hız seçeneğinin yanı sıra doğrama, rendeleme, dilimleme, çırpma, el blenderi ve spirilizatör fonksiyonlarıyla dikkat çeken ürün, özellikle kalabalık bir grup halinde ağırlayacağınız misafirleriniz için mutfakta elinizi bir hayli hafifletiyor.
Blender hakkında merak ettiğiniz daha ince detayları ve fiyat bilgilerini markanın kendi sitesinden öğrenebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz