Tesla klasik atari oyunlarını araçlarına getiriyor!

0
276 Okunma

Tesla  firması, araç yazılımına yeni bir özellik ekliyor. Geçmişte de araçlarına türlü ilginçlikler ekleyen firma, şimdi de karşımıza klasik atari oyunlarını araçlarının ekranına eklemesiyle çıkıyor!

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde attığı bir tweetde, araç sahiplerinin  yeni gelen güncellemeleriyle,  oyunların bir kısmını  bulabileceğini doğruladı. Merkezdeki dokunmatik ekranı, telefonu ve arabayı birleştiren süper eğlenceli oyunlar yapmak istiyoruz sözü tüm araç kullanıcılarını heycanlandırdı. Musk, bu sürümün  Pole Position, Tempest ve Füze Komutanlığı gibi oyunları içerdiğini belirtti. Oyun oynamayı seven Tesla hayranları, şimdiden nispeten umut verici bir tweet’in gelecekteki yazılım güncellemelerine daha fazla vintage Atari oyununun eklenmesini sağlayacağını umuyorlar.

Bununla birlikte, araç sahipleri için en büyük açıklama, yazılım sürümü yükseltmesinin bazı araçlarda tam otomatik sürüş özelliklerini etkinleştirebiliyor olması. Bu konuyla ilgili hiçbir  şirket yöneticisi detayları yayınlanmadı, ancak Tesla taraftarları bu yükseltme öğesini dört gözle bekliyor!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz