Babalar Günü için en iyi 5 teknolojik hediye!

0
399 Okunma
Babalar Günü

Babalar Günü , ülkemizde bu yıl 17 Haziran Pazar günü kutlanacak. Babalarımızın bizler için yaptıklarının hakkını hiç bir zaman geri ödeyemeyiz. Ancak; babanız bir teknoloji tutkunuysa, ona sizler için önerdiğimiz 5 teknolojik hediyeden birini alarak babanızı  çok mutlu edebilirsiniz.

Bu yılki Babalar Günü’nde babalar, teknolojiye doyacak!!

Babalarımızın belki de söylediği her şeyi dinleyen ya da telefonuna bakmak zorunda kalmadan hava durumunu öğrenebileceği akıllı bir  cihaz hayali olabilir. Her iki durum için de  Amazon Echo Dot,  kendi başına veya Alexa kontrollü cihazların bir parçası olarak mükemmel bir hediye.

 

Okumayı çok seven bir babanız varsa ona bir e-okuyucu almanın tam zamanı. Böylece oluşturmuş olduğu kütüphanesini her yere götürebilir. Üstelik bazı e-okuyucularda bulunan sesli okuma ayarını etkinleştirebilir  ve bu şekilde istediği zaman dinleyebilir.

Evlerimizin kapı zili çaldığında,  babalarımızın en sevdiği koltuğundan “Kim o?” diye sormasından hepimiz bıkmışızdır. Kurulumu kolay bu gadget, bir kamerayı akıllı telefonuna bağlar. Böylece, sadece kimin orada olduğunu görmez; aynı zamanda kapıyı açmadan iki yönlü bir konuşma yapılabilir. Hareket dedektörleri ve gerçek zamanlı suç uyarıları gibi ek güvenlik önlemlerinin  de olması  büyük bir avantaj.

Eğer babanız bir Apple tutkunuysa ona iPhone, iPad, Apple Watch,  AirPods ve Apple Pencil’ini birlikte şarj edilebileceği bir yer edinebilirsiniz.

Babalar Günü

Sağlığımız için sağlam bir sekiz saat geçirmemiz şarttır. Babalarımız yaşlandıkça, hiçbir şey onları uyku programlarından daha fazla huzursuz edemez.  Babalar Günü hediyesi olarak, babanıza almış olacağınız bir uyku yardım cihazı; babanızın meditasyonu ve nefeslerini yavaşlatıp, düşüncelerini kapatmasıyla hayal dünyasına sürüklenmelerine yardımcı olur. Bu yüzden babalar doğal olarak uykuya dalar. Ve hepimizin bildiği gibi, iyice dinlenmiş bir baba; mutlu bir babadır.

Babalar Günü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz