En büyük teknoloji etkinliği: CE Haftası

0
87 Okunma
CE Haftası

CE Haftası, 20 Haziran’da New York’da gerçekleşecek. En büyük teknoloji etkinliğinde;  AR ve VR, robotik, en yeni giyilebilir cihazlar, IoT cihazları ve daha fazlasını sergilenecek.

New York teknolojiye doyacak! Birbirinden ilginç teknolojik cihazlar, CE  Haftası etkinliğinde teknoloji tutkunlarıyla buluşacak!

En son teknolojiyi yakından incelemek için CES’e kadar bekleyemediğinizde , bu sene 20-21 Haziran’da New York’ta Jacob Javits Kongre Merkezi’nde olacak olan CE Haftası büyük bir fırsat.

Düzenlenecek olan etkinlik, en büyük teknolojik cihazlara ev sahipliği yapacak olan  Doğu Yakası’nda, genişletilmiş bir gösteri alanı anlamına geliyor.

CE Haftası

Bu gösteri alanında  Phazon  ve  AirPod‘lardan bile daha küçük olan kablosuz kulaklıklar var. Bu arada, Ooma adındaki şirket  tüm evimizi daha akıllı hale getirecek ürünlerden oluşan bir  teknoloji evi  gösterecek. Bu ev, tanıdık bir yüzün kapımıza geldiğinde bizi uyaran bir kamera içermesidir.

Düzenlenecek olan etkinlikte daha yüzlerce teknolojik ürün olacak. Ürünlerin yanı sıra, katılımcılar endüstri uzmanlarıyla  görüşme imkanı yakalayabilecekler. Otonom araçların mevcut durumunu ve ilerlemenin yolunu tartışan, akıllı saatlerin ve giyilebilir teknolojinin bilgilere nasıl eriştiği gibi konuları olan seminerler de düzenlenecek.

CE Haftasına,  ücretsiz kayıt katılımcı türüyle kayıt olabilirsiniz. Ayrıca, etkinlikte olup bitenleri  CE Haftası sitesi üzeriden takip edebilirsiniz .

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz