Babalar Günü’ne özel 600 TL altı hediye tavsiyeleri

0
404 Okunma

Haziran ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde Babalar Günü ne zaman sorusu akıllara gelmeye başladı. Her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü’ne sayılı günler kaldı. Hediye arayışları da bu sebeple hızlandı. Bu içeriğimizde sizlere Babalar Günü’ne özel 600 TL altı hediye tavsiyelerinde bulunduk.

Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik

babalar-gunu-ne-ozel-600-tl-alti-hediye-tavsiyeleri-1

Babalar Günü’ne özel 600 TL altı hediye tavsiyeleri listemizin ilk sırasında yer alan ürün Xiaomi Mi Band 6. Mi Band 6 1,56 inç tam ekran görünüm AMOLED ekrana sahip. Akıllı bileklikte tam ekran için özel olarak tasarlanmış 60’tan fazla bileklik ekranı bulunur. 30 fitness modunun yanı sıra kalp atış hızı izleme, kan oksijen doygunluğu izleme gibi sağlık özelliklerine sahiptir. Son olarak Xiaomi Mi Band 6 akıllı bileklik 14 günlük ekstra uzun pil ömrü sunar. 

Spigen Kuel AP12T Araç Tutucu

babalar-gunu-ne-ozel-600-tl-alti-hediye-tavsiyeleri-2

Akıllı telefonlar için dayanıklı ve yüksek performans sunan aksesuarlar üreten Spigen‘in araç tutacağı Kuel, telefonunuzu yerinde anında kilitleyen en yeni tek dokunmalı teknolojisi ve 6.5 inç seviyesine kadar istenen uzunluklara ayarlanabilen bir teleskopik kola sahiptir.

Anker PowerCore Select Powerbank

babalar-gunu-ne-ozel-600-tl-alti-hediye-tavsiyeleri-3

Anker PowerCore Select 2000, PowerIQ yüksek hızlı şarj teknolojisine sahip çift şarj portu, aynı anda iki cihazı şarj eder. Ultra hafif olan PowerCore Select 20000, hareket halindeyken kullanım baz alınarak tasarlanmıştır. 20.000 mAh kapasite, iPhone 13 için 4’ten fazla, Samsung Galaxy S10 için 3’ten fazla tam şarj ve iPad mini için 2’den fazla şarj sağlar.

Xiaomi Redmi Buds 3 Bluetooth Kulaklık

babalar-gunu-ne-ozel-600-tl-alti-hediye-tavsiyeleri-4

Babalar Günü’ne özel 600 TL altı hediye tavsiyeleri listemizde yer alan bir diğer ürün ise Xiaomi Redmi Buds 3 Bluetooth Kulaklık. Günlük kullanıma hitap eden bir kablosuz kulaklık olan Redmi Buds 3, toplamda 20 saate kadar pil süresi sunuyor. Her iki kulaklık da ortalama 5 saat kullanım süresi sunarken Redmi Buds 3, geliştirilen teknoloji sayesinde 10 dakikalık şarj ile 1.5 saat pil süresi sunabilmekte. iOS ve Android cihazlarla uyumlu olan Redmi Buds 3 modelinde ortam seslerini kesmek ve görüşme sırasında yankıyı azaltmak için Clear Voice Capture (cVc) adı verilen gürültü engelleme teknolojisi mevcut.

Corby CX014 Wifi Kameralı Katlanabilir 720P Smart Drone

drone-1

Corby Drones Zoom Voyager katlanabilir tasarımı ile her yere kolaylıkla götürebilirsiniz. 720p kamerasıyla video ve fotoğraf çekebileceğiniz drone 14dk’ya kadar havada kalabiliyor. Üstelik şirket ürününü en kolay kullanıma sahip drone olarak nitelendiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz