Netflix Türkiye’den Disney+’a çıkartma!

0
454 Okunma
netflix ve disney+

Mizahın merkezi Twitter çoğu zaman hoş sohbetlerin merkezi oluyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de yayın hayatı başlayan Disney+ için Netflix Türkiye resmi Twitter hesabından güldüren bir açıklama geldi. İşte Netflix’in attığı o tweet

Netflix’in muhtemel yeni popüler dizisi; The Sandman fragmanı yayınlandı!

Netflix Türkiye admini yanıtsız kalmadı

Disney+ 14 Haziran tarihi itibari ile Türkiye’de yayına başladı. Günler öncesinden üyeliklerin kabul edildiği platformda indirimli fiyattan birçok abone kazanıldı. Tükiye’deki en büyük rakibi Netflix ile durumların ne olacağı konuşulurken Netflix Türkiye’den güldüren bir yanıt geldi. Birçoğunuz biliyorsunuz ki Netflix Türkiye resmi Twitter hesabı oldukça aktif ve kullanıcılar ile sürekli etkileşime giriyor. Bir hesabın paylaştığı “disney plus satin almayan bir ben bir de netflix turkiye admini kaldik” yorumu çok geçmeden yanıt buldu. Netflix Türkiye admini tweeti alıntılayarak “yoo ben de aldım” dedi. Takipçileri oldukça güldüren bu tweet kısa sürede yayıldı. İlgili tweeti aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Türkiye adına güzel bir girişim olan Disney+, içerikleri ile oldukça iyi bir konumda yer alıyor. Uzun süredir reklamların döndüğü platform şimdiden hatırı sayılır bir kullanıcı sayısına ulaştı. Henüz yayın konusunda tüm sistemlerini rayına oturtamasa da, birçok kullanıcı platformu Netflix yerine tercih etmeye başladı. Mobil uygulamalar üzerinden erişim yapılabilen platformun en büyük artısı şimdilik fiyatı. İndirimli fiyat dönemi bitmiş olmasına rağmen üyelik ücretleri hala Netflix’ten daha avantajlı konumda. Platforma aylık 34,99 TL, yıllık ise 349,90 TL ödeyerek abone olabiliyorsunuz.

Siz hangi platformu kullanmaya devam edeceksiniz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz