Babalar gününde alabileceğiniz teknolojik hediyeler

0
142 Okunma

Her yıl haziran ayının üçüncü pazar gününde kutladığımız, hayatımızdaki en önemli insanlardan biri olan babalarımızın ve eşlerimizin Babalar Günü’ne çok az kaldı. Pembe Teknoloji ailesi olarak siz değerli takipçilerimiz için hem uygun fiyatlı hem de teknoloji harikası hediyelerle karşınızdayız.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım…

Videomuzdaki tıraş makinelerinden satın almak için buraya tıklayın

Braun Series 9 Pro Tıraş Makinesi

Braun’un şu ana kadarki en gelişmiş tıraş makinesi olan yeni Series 9 Pro, 5 tıraş elemanı ile yenilikçi bir tıraş başlığına sahiptir. Zorlu kılları nazikçe kesmek için tasarlanan yeni ProLift düzeltici dahildir. Yenilikçi ProLift düzeltici ve Braun’un benzersiz Sonic Teknolojisi nazik bir tıraş için %10 daha hızlı tıraş olmaya yardımcı olur.

Braun Seri 5 Kablosuz Tıraş Makinası

Braun Seri 5 sahip olduğu EasyClean sistemi ile makinenizin tıraş başlığını çıkarmadan temizleyebilirsiniz. Ayrıca bu traş makinesi kolay bir sinekkaydı tıraş için yüz kıvrımlarınıza uyum sağlayan 3 Esnek Bıçaklı elektrikli bir tıraş makinesidir. Islak ve Kuru kullanım için %100 su geçirmez. Kuru olarak, köpük ile, jel ile veya duşta tıraş için tasarlanmıştır. Bir tam şarj, üç haftalık tıraş sağlar. Beş dakikalık hızlı şarj bir tam tıraş için yeterlidir.

Huawei Watch GT3 Pro

Babalar gününde alabileceğiniz teknolojik hediyeler listemizde yer alan 1.43 inç ekran ile beraber gelen Huawei Watch GT 3 Pro, 466 x 466 piksel çözünürlüğe sahip. Dalış desteğine sahip olan bu akıllı saat, su altında da kullanabiliyor. Ayrıca 14 güne kadar pil süresi sunan Huawei Watch GT 3 Pro, tam kullanımda 8 günlük bir pil süresi sunuyor. Son olarak hem Android hem de iOS cihazlarla çalışabilen akıllı saat, Huawei Health programı üzerinden kullanılabilmekte.

Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat

1.78 inçlik, 410 x 410 piksel çözünürlüğünde renkli AMOLED ekran ile gelen Xiaomi Mi Watch 100’den fazla kadran seçeneğine sahip. 570 mAh’lik bataryadan beslenen saatin 36 saatlik batarya kullanımı mevcut. Kullanıcının sesli arama yapmasına olanak sağlayan Mi Watch’ın üzerinde hoparlör ve mikrofon da bulunuyor.

Oral-B Genius X 20000 Şarjlı Diş Fırçası

Babalar gününde alabileceğiniz teknolojik hediyeler listemizde yer alan bir diğer ürün Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition, hareket sensörleri ile donatılmıştır. Ayrıca sizin fırçalama tarzınızı tanımak ve her gün en iyi sonuçları elde etmek için yapay zeka ile güçlendirilmiştir. Doktorlar tarafından olumlu yorumlar alan diş fırçası, nazik diş etlerinizi koruyup ileride sorun çıkmasını engellemeye yardımcı olmaktadır. Son olarak tek şarj ile iki haftayı aşkın bir süreyle dayanan bir lityum iyon pille kutudan çıkar.

Oral-B Pro 750 Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Babalar gününde alabileceğiniz teknolojik hediyeler listemizin son ürünü Pro 750 elektrikli diş fırçası, daha sağlıklı diş etleri için standart bir manuel diş fırçasına göre %100’e kadar daha fazla plak giderir ve yüzey lekelerini yok ederek fırçalamanın ilk gününden itibaren gülümsemenizi daha beyaz kılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz