Balenciaga bir fotoğraf yayınladı sosyal medya yıkıldı!

0
1.129 Okunma
balenciaga fotoğraf,

Dünyaca ünlü Fransız moda devi Balenciaga sonbahar sezonu moda çekimi ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Söz konusu fotoğraftaki mankenlerin gerek giyinişleri olsun gerek verdikleri pozlar oldukça eleştirildi ve espri malzemesi haline geldi. Balenciaga paylaştığı fotoğraf ile yine kendinden söz ettirdi.

Balenciaga yayınladığı fotoğraf ile sosyal medyayı yıktı

Lüks moda markalarından biri olan Balenciaga, sonbahar sezonu moda çekimlerinden bir fotoğraf paylaştı. Paylaşılan fotoğrafta mankenlerin giydikleri elbiseler, saçları, makyajları ve verdikleri pozlar ayrı ayrı espri malzemesi haline getirildi.

https://www.instagram.com/p/CFZkHSXqQFQ/

Daha önce de 11.4 milyon takipçili Instagram hesabından  paylaştığı değişik tarzda fotoğraflarla sürekli kendinden bahsettiren marka bu serisine devam ediyor. Dünyaca tanınan ünlülerin de sık sık giymeyi tercih ettiği marka ülkemizde de influencerlar tarafından sıkça tercih ediliyor.

balenciaga fotoğraf, balenciaga, nurgül yeşilçay,

Markanın bu çekimleriyle sadece sosyal medya kullanıcıları değil ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay da dalga geçti. Daha önce de bu şekilde gündem olan konuları kendi tarzında yorumlayarak esprili şekilde paylaşımlarda bulunmuştu. Komikliği göreceli olan paylaşımlarına bu sefer de Balenciaga’yı alet etti ve kendi hesabından markanın paylaşımını taklit ettiği bir fotoğraf paylaştı.

Apple podcast uygulaması Scout FM’i satın aldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz