Balenciaga’dan USB bağlantılı Sneaker’lar

1
821 Okunma
Balenciaga Triple S sneaker
Balenciaga Triple S sneaker

Dünyaca ünlü moda markası Balenciaga, 2018 sonbahar-kış kreaksiyonunda USB bağlantılı Triple S Sneaker modellerini tanıttı.

Orta tabanındaki LED ışıkları ve kafese benzeyen dış tasarımıyla sıra dışı bir görünüme sahip olan bu Sneakerlar, dış kısmına gömülü USB bağlantı yerine sahip.Bu USB bağlantısı sayesinde telefonunuzu ayakkabınıza bağlayabiliyorsunuz. 5 farklı renk seçeneğiyle karşımıza çıkan bu ürünle tarzınızı konuşturabilirsiniz.

Teknoloji tutkunları için oldukça sevindirici bir habere benziyor diyebiliriz. Peki bu USB bağlantısı ne işimize yarar? Bu özellik sayesinde yürüyüş veya spor yaparken özellikle de hiking yaparken asla yarı yolda kalmazsınız. Bunu yaparken de stilinizden ödün vermezsiniz ve trendleri her daim kullanırsınız. Kısaca yaşamınızın her noktası dijitalleşmişken ayakkabılarımız da dijitalleşir.

Kıyasıya rekabetin sürdüğü moda dünyasında, farklı tasarımlar her zaman gündemde olur. Demna Gvasalia bu teoriyle yola çıkarak son noktayı koyuyor. Çağımızın olmazsa olmazı teknolojiyi modayla birleştiriyor. Emek verilen ve düşünülen tasarımları seviyoruz. Peki ya siz?

1 Yorum

  1. Sevdim sizi, kızlar! Teknolojinin her alanı ile ilgili haber yayınlıyorsunuz. Bu çok güzel. Dediğim gibi Chip Online ve Shiftdelete fark atarsınız. Cep telefonu haberleri okumaktan bıktık. Bundan sonra sizi de takip edeceğim. Bayanlar yayıncılık işini daha iyi yapıyor galiba. Biz üretelim siz yayınlayın:) ama biraz da kendinizden bahsedin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz