Ball and Chain filmi Netflix’e geliyor

0
414 Okunma
Ball and Chain netflix

Netflix şu anda birçok benzer platformdan daha fazla kullanıcıya sesleniyor. Yayın haklarını aldığı film ve dizilerin yanında animeleri ile de konuşulan Netflix şimdi de gündeme Dwayne Johnson ve Emily Blunt’ın başrollerini paylaşacağı Ball and Chain filminin yayın haklarını almasıyla geliyor.

Ball and Chain netflix

Dwayne Johnson ve Emily Blunt’ın yer aldığı Ball and Chain filmi

Ball and Chain filmi hakkında şu an ne zaman vizyona gireceği hakkında bir tarih bulunmuyor. Bunun yanında yine de iki yıldız oyuncunun yer aldığı çizgi roman uyarlaması film konusuyla da dikkat çekiyor.

Dwayne Johnson ve Emily Blunt’ın yer aldığı film ilk kez 1999 yılında yayımlanan ve süper güçlere sahip evli bir çift etrafında dönen serinin beyaz perdeye uyarlanmış hali diyebiliriz.

Bildiğiniz gibi yıldız iki oyuncu bu filmden önce gelecek yıl vizyona girecek olan Jungle Cruise isimli filmde beraber oynamıştı.  Filmin senaryosu ise daha önce en iyi orijinal senaryo dalında Akademi Ödülü adaylığı kazanan Emily V. Gordon’a emanet edilmiş. Bakalım oldukça iddialı olan bu film seyirciler nezdinde beğenilecek mi, göreceğiz.

Netflix’in yeni dizisi: Into The Night!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz