Frieze New York çevrimiçi ziyaretçilerine hazır

0
125 Okunma
Frieze New York

Corona virüsü sadece okulları, işyerlerini ve restoranları etkilemedi. Neredeyse birçok alanı etkileyen bu küresel salgın moda haftaları ve sanat etkinliklerinde de önemli değişikliklerin yaşanmasına neden oldu. Birçok etkinlik ya çevrim içi ortamlara taşındı ya da ilerleyen tarihlere ertelendi. Bu süreçlerden etkilenenler arasında dünyanın farklı yerlerinden yüzlerce galerinin ve sanatçının eserlerini sergileme imkanı bulduğu çağdaş sanat fuarı Frieze New York seçkisi maalesef Corona virüsü salgınına takıldı.

Frieze New York dışında da dijital etkinlikler oluyor

Salgın sebebiyle Frieze Viewing Room üzerinden çevrim içi olarak ziyarete açıldı. Polonyalı sanatçı Tomasz Kowalski’nin sürreal tablolarının yanında Ruby Nery’nin çağdaş seramik işleri de bu sergide yer alıyor. Türkiye’den de bu çevrim içi etkinliğe katılacak galeriler ve sanatçılar da bulunuyor.

Söz konusu sergi sona ermiş olsa da gelecek günlerde diğer sergiler ile birlikte kullanıcılara seslenmesi planlanıyor. İnternet sitesinde sanat fuarlarını takip etmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Bunun gibi sanat fuarları ve dijital moda etkinliklerini takip etmek isterseniz sizin için bir bağlantı daha bırakıyoruz.

MoMA’nın sanat derslerine çevrim içi olarak katılın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz