Bang & Olufsen, TV’ye kelebek kanadı kondurdu!

0
2.567 Okunma

Evimizin baş köşesindeki akıllı televizyonlar artık kullanılmadıkları zamanlarda şık birer aksesuar olarak karşımıza çıkıyor. Bang & Olufsen tarafından geliştirilen yeni televizyon tasarımı da tam da bu amaca hizmet ediyor.

Hem seste hem görüntüde güçlü!

Teknoloji devi Bang & Olufsen, 77 inçlik televizyonunu Milano Tasarım Haftası’nda görücüye çıkardı. Beovision Harmony isimli televizyon, LG ile yapılan ortaklığın bir ürünü karşımıza çıkıyor. Kelebek kanatları ile dikkat çeken televiyon, esasen LG C9 OLED TV ile aynı teknolojilere sahip. Ancak, ekranın önemli bir kısmını kapatan meşe ve alüminyum çerçeve onu kardeşinden ayırıyor diyebiliriz.

Televizyonun tasarımından biraz söz etmemiz gerekiyor. Televizyonun önünde duran kelebek kanatları, televizyon çalıştırıldığında iki yana doğru açılıyor. Tabi televizyonun kozu yalnızca tasarım özelliği değil. Bang & Olufsen gibi güçlü bir hoparlör üreticisinin televizyonu tabiki ses anlamında da kullanıcısını tatmin edecek yeteneklere sahip. Bas yönetim sistemi bulunan TV, üreticinin kablosuz hoparlörleri ile de birlikte çalışıyor.

Beovision Harmony televizyon modelleri ekim ayında 18 bin 500 euroluk etiket fiyatı ile satışa sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz