Bang & Olufsen’den gürültü önleyici kulak üstü kulaklık

0
368 Okunma
gürültü önleyici kulaklık

Şık tasarımlarıyla dikkat çeken Bang & Olufsen kulaklıklarına bir yenisini daha ekleyecek gibi duruyor. Aktif gürültü önleyici kulak üstü kulaklık ile tasarıma önem verenlere sesleniyor. Kulaklık pazarının önemli isimlerinden Sony WH-1000XM3 model kulaklığına rakip olarak gösterilen bu kulaklık, bazı detaylara göre yakın zamanda ortaya çıkacak.

Bang & Olufsen markasından gürültü önleyici kulaklık geliyor olabilir

Ortaya çıkan bazı detaylara göre, Bang & Olufsen, kulak üstü kulaklıklar için planları ortaya koyan FCC dosyalarına dayanan yeni bir çift gürültü önleyici kulaklık tanıtmanın eşiğinde olabilir.

Dosyalarda, yeni kulaklıkların Bang & Olufsen Beoplay H9‘ların bir takipçisi olabileceğini gösteren ‘Beoplay H95’ adlı bir ürün listeleniyor. Dosyalarda yer alan detaylara göre, oval bir şekle sahip olan kulaklıklar, H9 gürültü önleyici kulaklıkların dairesel tasarımından uzaklaştığı anlamına gelebilir.

2020 yılı çok çetin olacak: Kablosuz kulak içi kulaklıklar

Değişen tasarımın yanı sıra elimizde pek de bir detay bulunmuyor olsa da beklentileri yükseltiyor. Beoplay H9 lüks malzemelerden oluşurken, pil ömrü ve aktif gürültü önleme sistemi sayesinde tam not almıştı. Fiyat noktasında yüksek bulunan kulaklık için en büyük eleştiri buydu. Zira 500 dolarlık bir fiyat etiketiyle kullanıcı karşısına çıkmıştı.

Bang & Olufsen, modaya uygun tasarımlarıyla biliniyor bu nedenle ortaya çıkacak kulaklık oldukça şık olacak gibi duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz