Beats Flex kablosuz kulaklık 549 TL’ye raflardaki yerini alıyor!

0
722 Okunma
Beats Flex

Apple’ın bünyesinde olan Beats markası “şimdiye kadarki en uygun fiyatlı üst sınıf kablosuz kulaklık” olarak tanımladığı yeni cihazını tanıttı. Şirketin yeni Beats kablosuz kulaklıkları 12 saate kadar pil ömrüne sahip bir çift manyetik kulaklıktan oluşuyor. Ayrıca hızlı şarj özelliği ile 90 dakikalık pil ömrü elde ediyor. Peki Beats Flex kablosuz kulaklığın teknik özellikleri ve fiyatı nasıl? Detayları haberimizde.

Beats Flex

Beats Flex kablosuz kulaklığın teknik özellikleri

Apple tarafından yapılan açıklamaya göre bu kablosuz kulaklık, çift akustik odalar ve tescilli katmanlı bir sürücü ile tasarlandı. Bu kulaklığın “zengin ve hassas bas tepkisi ile olağanüstü stereo ayrımı” özelliklerini sağladığı da ayrıca belirtiliyor. Kesilmiş mikro havalandırma ve optimize edilmiş sürücü açısı, kulak basıncının rahatlamasını ve doğru ses iletimini sağlıyor. Ek olarak, gelişmiş bir dijital işlemci, frekans eğrisi boyunca doğru bas, hassas orta sesler ve düşük distorsiyon için sese ince ayar yapıyor. Kablosuz kulaklığın fiziksel özelliklerine bakacak olursak şu şekilde: 

Yükseklik: 16 mm / 1,6 cm

Uzunluk: 864 mm / 86,4 cm

Genişlik: 106 mm / 10,6 cm

Ağırlık: 18,6 g

Fiyatı ne kadar?

W1 çipi (kesintisiz Bluetooth kurulumu) ile donatılan Flex kullaklık, iPhone veya iPad’inizin yakınında tuttuğunuzda otomatik olarak etkinleştirilir. Ayrıca bu kulaklık ile müzik dinlerken, kulaklığınızı çıkarır çıkarmaz çalınan şey otomatik olarak duraklatılıyor. Beats Flex kulaklık başlıkları USB-C üzerinden şarj edilebilecek. Alev Mavisi, Siyah, Duman Grisi ve Narenciye Sarısı olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile 23 Ekim’de satışa sunulacak. Yurt dışı fiyatı 49.99 dolar olarak belirlenen Flex’in Türkiye fiyatı ise 549 TL.

Samsung Apple ile şarj adaptörü konusunda dalga geçti!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz