Samsung Apple ile şarj adaptörü konusunda dalga geçti!

0
716 Okunma

Tüm dünyanın ilgiyle beklediği, yeni iPhone modellerinin tanıtıldığı etkinlik geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Merakla izlenen etkinliğe, kullanıcıların ilgisi tahmin edildiği gibi yoğundu. Görünen o ki bu etkinlik ile yakından ilgilenen yalnızca kullanıcılar değil. Bu tanıtım, rakip şirketlerin de merceği altındaydı hatta öyle ki Samsung Apple ile bir paylaşım yaparak dalga geçti

İPhone 12 kutusundan şarj adaptörü çıkmayacak!

Teknoloji devi Samsung, Apple’ın bundan sonra iPhone kutularından şarj adaptörlerini çıkarma kararından dolayı, sosyal medyadan dalga geçti. Apple bu haftanı başlarında gerçekleştirdiği 13 Ekim tanıtım etkinliğinde çevreyi korumaya yönelik bir yol çizdiklerini ve bu yolda ilerlediklerini net bir şekilde belirtmişti. Bu nedenle kutularından şarj adaptörü çıkarmayan şirket rakiplerinin dalga konusu oldu!

samsung apple

 

Samsung’un resmi Facebook hesabı üzerinden yaptığı bu paylaşımda, Galaxy telefonların kullanıcılarına her şeyi sunduğunu söyledi. Şirket bu paylaşımla aslında, şarj cihazına ek olarak en iyi kamera performansı, batarya, performans, bellek ve 120 Hz ekranların Samsung’un telefonlarda mevcut olduğunu vurguladı.

Samsung Apple ilk kez dalga geçmiyor!

Apple, yeni iPhone telefonlarına 5G desteğini duyurmasının ardından Samsung, yine sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

samsung apple

Samsung’dan Apple’a büyük diss: “Bazıları hıza şimdi merhaba diyor, biz bir süredir arkadaşız. Galaxy 5G cihazınızı şimdi alın.” göndermesinde bulunan Samsung Apple’a laf atmaktan geri kalmıyor. Teknoloji devlerinin arasındaki sular durulmayacak gibi. Apple’dan karşı bir hamlenin gelip gelmeyeceği ise merak konusu.

 

 

Spotify widget simgesi iOS’ta! Peki nasıl ekleniyor?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz