Beats Studio Buds sevenler müjde: Yeni renkler ve özellikler geldi!

0
420 Okunma
Beats Studio Buds

Apple imzası taşıyan Beats Studio Buds modelleri yeni özellikler ve renkler ile karşımızda. Kablosuz kulaklık modelinin Android kullanıcıları için getirdiği yeni özellikleri derledik.

Beats Studio Buds kablosuz kulaklığa yeni renkler geldi

Beats Studio Buds

Türkiye’de de satışı olan kablosuz kulaklık modeli için klasik üç renk seçeneği yer alıyordu. Siyah, beyaz ve kırmızı olarak tercih edebileceğiniz kulaklıkları 2649 TL’ye satın alabiliyorsunuz. Şimdi bu renk seçeneklerin yenileri de eklendi. Artık okyanus mavisi, dolunay girişi ve gün batımı pembesi renk seçenekleri var. 6 farklı renk seçeneğine sahip olan kablosuz kulaklık modelini Apple Türkiye sitesinden satın alabilirsiniz.

8 saate kadar pil ömrü ve kulak içi yapısı ile ergonomik olan bu kulaklıklar; Aktif Gürültü Engelleme özelliğine de sahip. Kutusu ile bu kulaklığı 15 saate kadar kullanabiliyorsunuz. Ayrıca bu kulaklıkların şeffaf modu da var. Bu sayede kulaklığı çıkarmadan hayatınıza devam edebiliyorsunuz.

Kablosuz kulaklık modelini 5 dakikalık şarj ile 1 saat boyunca kullanabiliyorsunuz. IPX4 sertifikalı kulaklık dışarıda kullanıma uygun. Bu modellerin artık Android tarafında kullanımı da kolaylaşacak. Yeni özellikler gelen modeli artık Android cihazlarınızdan kontrol edebileceksiniz. iOS tarafında hali hazırla kullanılan bu özellikler artık Android’in de bir parçası haline geldi. Artık cihazlarınızdan pil ömrü bilgilerinizi görüntüleyebilir, dinleme modlarınızı kontrol edebilir, yanlış yerleştirilen kulaklıklarınızı izleyebilirsiniz.

Yeni renkler ve özellikleri bulunan Beats Studio Buds kablosuz kulaklık modelini siz nasıl buldunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz