Yakında WhatsApp’tan alışveriş yapmanız mümkün olacak!

0
139 Okunma
Yakında WhatsApp'tan alışveriş yapmanız mümkün olacak!

WhatsApp küresel olarak en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından bir tanesi. Platform özelliklerini her geçen gün geliştiriyor. Uygulama neredeyse tüm iletişim ihtiyaçlarınızı karşılayacak durumda. Şimdi işletme hesapları içinde bir yeni özellik geliyor. İşte detaylar.

Beats Studio Buds sevenler müjde: Yeni renkler ve özellikler geldi!

WhatsApp sipariş kısayolunu ekliyor

İlk olarak geçtiğimiz ay ortaya çıkan işletme hesapları sipariş yönetim özelliği henüz geliştirme aşamasındaydı. Şimdi beta sürüm kullanan işletme hesapları için yeni bir deneyim sunuluyor. Artık müşteriler WhatsApp üzerinden hızlı sipariş oluşturabilecekler. Yeni bir sohbet kısayolu ile desteklenen bu özellik henüz test aşamasında ve tüm kullanıcılar için aktif değil. Fakat geliştirilmesi ile birlikte alışverişte yeni ve kolay bir dönem başlatacak.

Yakında WhatsApp'tan alışveriş yapmanız mümkün olacak!

WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılan ekran görüntüsüne göre artık siparişlerinizi işletme hesaplarına bağlı bir kısayol üzerinden gerçekleştirebileceksiniz. İşletme hesaplarına eklenecek olan bu kısayol özelliği hesap sahipleri tarafından düzenlenebilecek. Ürünün fiyatı, miktarı ve diğer bilgiler bu kısayol içerisinde yer alacak. Bu sayede işletme ve alıcı sipariş edilen ürün hakkındaki tüm bilgilere kolaylıkla ulaşacak. Önümüzdeki güncellemeler ile işletme hesaplarına gelecek olan özelliğin tüm kullanıcılara açılması zaman alacak.

Twitter Topluluklar özelliğini geliştiriyor

Whatsapp topluluklar

Tüm sohbetlerinizi düzenleyecek ve grup kurma işlemlerini kolaylaştıracak Topluluklar özelliği geliştirilmeye devam ediyor. Özellikle iş ve çalışma gruplarının işlerini kolaylaştıracak bu yeni sistem ile numara ekleme derdi olmadan davet sistemi ile yeni gruplar kurabileceksiniz. Ayrıca Topluluklar sekmesi sayesinde tüm gruplarınız tek bir alanda yer alacak ve kullanımı daha pratik hale getirecek.

WhatsApp’ın yeni özellikleri hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz