Bebekler için akıllı saatten kontrol edilen hava temizleyici cihaz

0
387 Okunma
hava-temizleyici-02

Malum salgından kaynaklı olarak evde geçirilen vakitte bir artış söz konusu oldu. Özellikle bebekli ebeveynler ise çocuğunun sağlığı için evde geçirilen zamanı daha sağlıklı hale getirebileceği bir teknoloji karşımızda duruyor: bebekler için hava temizleyici PURIO.

hava-temizleyici

Bebekler için hava temizleyici cihaz

Bir süredir evlerimizde hava temizleyici birçok teknolojik ürünü kullanmaya başladık. Haliyle bu kavrama karşı artık yabancı sayılmayız. Söz konusu alanda ise yeni teknolojiler de sürekli karşımıza çıkıyor. PURIO geleneksel hava temizleyicilerinden farklı olarak olarak bebekler için tasarlandı.

Hava kalitesinin sürekli düştüğü günümüzde bir de karantina durumlarından dolayı evde geçirilen vakit artıyor. Bu noktada bebeğinizin soluduğu havanın kalitesi de oldukça önemli hale geliyor. PURIO hava temizleyici cihaz, bebek arabasına takılarak çalışıyor. Akıllı saat veya telefonlarınızdan kontrol edebildiğiniz ürünün bir de kamerası bulunuyor.

hava-temizleyici-02

Böylelikle bebek kamerası özelliği de kazanan akıllı cihaz, ince toz ve diğer kirleticileri havadan temizleyerek bebeğinizin sağlıklı nefes almasını sağlıyor. Cihazın sağ tarafında filtresinin durumunu da izleyebildiğiniz bir düğme bulunuyor. Bu düğmenin rengi eğer yeşil ise cihazın filtresinin durumunun iyi olduğu ve 2 ay daha kullanılabileceğini gösteriyor.

Bunun yanında eğer turuncu düğme yanıyorsa filtreyi değiştirmeniz gerekiyor. Ürünün açık olduğunu gösteren işaretse beyaz renkli ışığın yanıyor olması.

Üründe geliştirilmiş bir HEPA filtresi de bulunuyor. Cihazın mobil uygulaması o günün hava kalitesini size bildiriyor ve hava temizleme gerektiğinde sizi uyarıyor. Bu sayede çocuğunuzun hava kalitesini artırmış olursunuz.

Hava temizleyici kolye

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz