Hava temizleyici kolye

0
314 Okunma

Bugün temiz hava, hayatta kalmak için ihtiyaç duyulan çıplak gereklilikten daha lüks bir hale geliyor. Dünya’nın atmosferi dakikalarca kötüleştiğinde, sağlık tehlikeleri artıyor. Akciğer kanseri ve kardiyovasküler hastalıklar dünyada önde gelen ölüm nedenlerinden. Yılda 6 milyon insan sigara içmekten ölmekte, bunlardan 500.000’i pasif sigara içiyor.

Büyük şehirlerdeki kirlilik, yaşam ömrünün 2-3 yılını alabilir. Bu kadar sıkıcı rakamlarla hareket eden tasarımcılar Jordan Steranka ve Tai Geng, herkes için daha sağlıklı ve uzun bir yaşama doğru ilerlemek için biraz çaba harcadılar. Aldığımız her nefeste temiz hava sağlayan hava temizleme ürünü ‘Breathe‘i ürettiler. Şık bir düdük gibi şekillendirilen asıl amaç, hava akışını kısıtlamadan nefesi olabildiğince az ve kullanışlı hale getirmekti. Taşınabilirlik ve kullanıcının fiziksel rahatlığı çok büyük öneme sahipti. Hava sensörlerine bağlı bir karbon filtre ve ‘nefes’ yoluyla solumamızı sağlayan çıkarılabilir bir ağızlık ile donatılmış olarak, en saf halinin sistemimize girmesini sağlamak için kirli havayı filtreler. Açık yapı, hava akışını da yönlendiren, uzun bir hava yolu boyunca tutarlı hava akışı sağlar.

Instagram’da ve Facebook’ta şaşırtan emoji yasağı

Breathe‘ form faktörü detaylarına çok dikkat edildi. Amaç basit geometri kullanarak işlevsel ve şık bir ürün yaratmaktı. Örgülü kolye halkası, boynumuzunda nefes almasını sağlar! Modaya uygun bir kolyeye benzeyen, asgari boyutta bir ağırlık taşır ve ağır ve zahmetli olma eğilimindeki diğer mevcut filtreleme cihazlarının aksine, taşınması son derece uygundur.

Cardi B Hızlı ve Öfkeli filminde!

App ile veri kontrolü

Takılması ve taşınması oldukça rahatsız edici olabilen geleneksel giyilebilir bir maskenin yeni bir şeklidir diyebiliriz. En çekici özelliklerinden biri, bir ortak uygulama ile birlikte gelmesi! App ‘Breathe‘ sağlığımız için ne kadar yararlı olduğunu gösterir.

Cihaz kullanımdayken veri depolar ve toplar. Ses çıkışı üzerinden bir akıllı telefona bağlandıktan sonra, veriler otomatik olarak uygulamaya yüklenir. Uygulama, bizim tarafımızdan solunması engellenen tüm partikülleri, gazları ve toksinleri ve en yaygın olarak nerede bulunabileceklerini sergiliyor. Unutmayın, Breathe’nin bataryası bu işlem boyunca şarj ediliyor! Son derece işlevsel, portatif ve kullanışlı ‘Breathe‘ kelimenin tam anlamıyla cankurtaran olabilir ve hava temizleyicileri içinde, yeni bir çağa çıkacak ve asırlık geleneksel maskelerin yerini alacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz