Beğendim mi? LG CordZero A9 Kablosuz Süpürge İnceleme

0
577 Okunma
LG CordZero A9

Son zamanlarda teknolojik süpürgeler oldukça revaçta. Hayatımızı kolaylaştıran bu akıllı süpürgelerden biri olan LG CordZero A9 kablosuz süpürgeyi yakından inceledik. Peki bu süpürgenin özellikleri neler ve nasıl çalışıyor? İşte tüm bu soruların yanıtını Pembe Teknoloji’den Seda Alkan bizler için veriyor…

LG CordZero A9 kablosuz süpürge ve özellikleri

Çıkarılabilir ve yıkanabilir filtreler, tek dokunuşla kontrol, uzatılabilir boru ve ergonomik tasarımıyla dikkat çeken ve kablosuz olmasıyla da kolaylık sağlayan LG A9 süpürge, tozun yanı sıra, etrafa saçılan parçacıkları toplama konusunda da öne çıkıyor. Bu süpürgede bulunan Power Drive Nozzle içindeki doğrudan tahrikli motor, süpürme işlemi sırasında silindiri döndürerek etkili parçacık toplama özelliği sağlıyor.
Ayrıca süpürge iki adet batarya ile geliyor. Bu bataryalardan birini cihazın kendisine, diğerini ise yedek olarak şarj istasyonuna bağlı halde. LG CordZero A9 tek bataryada 40 dakikalık bir pil ömrü sunuyor.

LG CordZero A9 tasarım noktasın da ev dekorasyonuna hizmet edecek cinsten bir ürün. Dilerseniz söz fazla uzatmayalım ve LG CordZero A9 modeline yakından bakalım:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz