Beren Saat’in oynayacağı Netflix dizisinin ismi belli oldu!

0
542 Okunma

Netflix Türkiye’nin ilk dizisi olan The Protector kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Çağatay Ulusoy’un başrolde olduğu dizinin ardından ikinci bir Türk dizisinin platforma geleceği konuşulmaya başlandı. Beren Saat’in başrolde yer alacağı dizi ile ilgili sonunda yeni bir bilgi daha ortaya çıktı. Beren Saat Netflix dizisi için kamera karşısına geçiyor. Peki dizinin ismi ne olacak?

Dizinin başrolünde Beren Saat’in olacağı biliniyordu. Ancak diğer oyuncular sır gibi saklanıyordu. Dizinin ismi ile birlikte diğer oyuncular da belli oldu. İşte yeni Netflix dizisinin ismi ve oyuncuları.

Netflix Türkiye sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımla dizinin isminin Atiye olacağı öğrenildi.

Yapılan paylaşımda “Müjdemi isterim! İkinci dizimiz Atiye’nin çekimleri başladığına göre, yeni sezon ne zaman sorularına hazırım.” açıklaması eklenirken dizinin adının Atiye olduğu ve Beren Saat’e eşlik edecek olan oyuncular gün yüzüne çıkmış oldu.

Dizi, genç ve güzel ressam Atiye’nin mistik ve heyecan dolu hayatını anlatacak. Şengül Boybaş imzalı Dünyanın Uyanışı isimli kitaptan esinlenilerek hazırlanan dizi, Anadolu topraklarından geçerek İstanbul’dan Göbeklitepe‘ye ve Nemrut’a uzanan bir hikayeyi anlatıyor.

Şimdilik 8 bölüm sürecek olan dizide Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi önemli isimler de yer alıyor.

OG Medya tarafından Onur Güvenatam’ın yaratıcılığında hayata geçirilen projenin baş yürütücülüğünü Özge Bağdatlıoğlu ve Jason George; yapımcılığını ise Alex Sutherland üstleniyor. Jason George ve Nuran Evren Sit’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğundaysa Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık oturuyor.

Apple Netflix rekabeti başlıyor! İşte detaylar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz