Apple Netflix rekabeti başlıyor! İşte detaylar…

0
156 Okunma

Uzun zamandır beklenen Apple etkinliği, 25 Mart günü gerçekleştiriliyor. Etkinlik için son hazırlıklarını tamamlayan Apple, neler tanıtacak? Daha önce bu etkinlikte tanıtılması beklenen birçok ürünü, önceden tanıtan Apple, şimdi video servisi üzerinde duruyor. İşte Apple etkinliğinin detayları..

Şov Zamanı isimli etkinlikte yeni içerik servisleri tanıtılacak. Bu etkinlik için geçen ay Hollywood’un önemli yıldızlarına davet gönderilmişti. Bu davet de yeni içerik servisinin tanıtılacağını doğrular nitelikte. Dünya çapında 100’den fazla pazara sunulacak olan video servisi için 1 milyar doların üzerinde harcama yapan Apple, Netflix’e güçlü bir rakip olma yolunda diyebiliriz. Starz, Showtime ve HBO ile işbirlikleri yapan Apple için şu sıralar Netflix katili deniyor. Ancak, teknoloji devi bu iddiayı gerçekleştirebilecek mi bunu zaman içinde göreceğiz.

Etkinlikte tanıtılması beklenen bir başka uygulama ise Apple News. Geçen yıl, Texture’ın bir kısmını satın alan şirket daha geniş bir dergi aboneliği servisi başlatma yolunda. 200’den fazla dergiye ulaşılabilecek olan uygulamanın aylık 9.99 dolarlık bir ödemesinin olacağı konuşuluyor. Kullanıcılar Apple News aboneliği alarak katılımcı yayıncıların dergilerine ücretsiz olarak ulaşabilecek.

Apple etkinliği ne zaman yapılacak?

Şov Zamanı etkinliği oyuncular için de bir aylık abonelik hizmetine ev sahipliği yapabilir ancak bu şimdilik gizemini koruyan bir konu.

Apple’ın Cupertino kampüsündeki Steve Jobs Theatre’da yapılacak olan etkinlik Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak.

Apple, etkinliği web sitesinden ve Apple TV’deki Etkinlikler uygulaması aracılığıyla canlı olarak yayınlamayı planlıyor.

WhatsApp yeni özellik üzerinde çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz