İzmir depreminden sağ kurtarılan Elif sosyal medyayı sevince boğdu!

0
231 Okunma
elif izmir, elif

İzmir’de 30 Ekim’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından tüm ülkeye adeta hüzün çöktü. Enkaz altında kalanları kurtarmak için Türkiye’nin her yerinden gelen itfaiye ekipleri canla başla çalıştı. Enkaz altında kalan kişilerden biri olan 3 yaşındaki Elif, İzmir depreminden tam 65 saat sonra yaralı halde enkaz altından çıkarıldı ve sosyal medya bu olay ile sevince boğuldu.

İzmir depreminde enkaz altından çıkarılan 3 yaşındaki Elif moral verdi

Ülkemizin nerdeyse her ilinden bölgeye yardımlar giderken milletimiz de kendi imkanlarıyla yardım çalışmaları yaptı. Bunun yanında enkaz altında yardım bekleyen tüm kişiler için sosyal medya kullanıcıları da adeta seferber oldu. Dayanışmamızın baş gösterdiği bu olay ile birlikte sosyal mecralarda enkaz altından çıkarılan her kişi için binlerce sevinç paylaşımı yapıldı.

Kahraman ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 3 yaşındaki Elif enkaz altından çıkarılan 106’ncı kişi oldu. Elif’i kurtaran itfaiye ekibinden Muammer Çelik ise yaşananları anlattı.

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Allah’ım sana binlerce kez şükürler olsun. Doğanlar apartmanından Elif yavrumuzu da canlı olarak çıkardık.” ifadelerini kullanarak sevincini dile getirdi. Gelen bu sevindirici haber sonrası Elif, Twitter gündeminde birinci sıraya oturdu.

The Crown 4. sezon fragmanı yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz