Bilgisayardan Instagram DM atma dönemi başlayacak!

0
378 Okunma

Instagram yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Sürekli olarak çalışmalar yapan platform, şimdi de mesajlaşmayı bilgisayara taşımaya hazırlıyor. Bildiğiniz gibi bir bilgisayardan Instagram’a giriş yaptığımız zaman yalnızca akışı takip edebiliyoruz. DM kutusu seçeneği tarayıcılardan giriş yaptığımız zaman karşımıza çıkmıyor. Ancak son çıkan haberlere göre, Instagram şu sıralar DM’leri bilgisayarlar ve tarayıcılar için de erişilebilir hale getirmeye çalışıyor. Beklenen özellik gelirse bilgisayardan Instagram DM atma dönemi başlayacak.

Günde milyonlarca kişinin kullandığı Instagram DM’lerinin web üzerinden de kullanılabilecek olması şimdiden herkesi heyecanlandırdı. Ancak, henüz şirket cephesinden yapılmış net bir açıklama yok. 

Instagram’ın geçen yıl mevcut uygulamadan bağımsız bir mesajlaşma uygulaması üzerinde çalışıyordu ancak bu uygulama son kullanıcı tarafından benimsenmedi. Ancak yeni özellik için aynı durum söz konusu olmayacak. Zamanının önemli bir kısmını bilgisayar başında geçirenler tarayıcı üzerinden, Instagram DM’lerinde çok fazla vakit geçirecek gibi duruyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz