Miele 7000 Serisi: Tasarım ve teknoloji buluştu!

0
754 Okunma

Evlerdeki beyaz eşya ve ankastre ürünleri her geçen gün birbirinden yeni teknolojik özelliklerle donatıyor. Teknolojik geliştirmelere yatırım yapan beyaz eşya üreticilerinden biri de Miele. Alman üretici geçtiğimiz günlerde yaptığı ürün lansmanı ile Generation 7000 isimli yeni ankastre serisini görücüye çıkardı. Seride mikrodalga fırınlardan bulaşık makinelerine, tam otomatik kahve makinelerinden buharlı fırınlara kadar birçok ev elektroniği ürünü bulunuyor. 

Generation 7000 ürün ailesini dört prensip üzerinden geliştiren Miele; tasarım, teknoloji, otomasyon ve akıllı ev konusundaki tüm yeteneklerini bu seride bir araya getirmiş. Premium segmentte pazar payını artırmak isteyen üretici müşterilerine ileri teknolojili ve şık bir ürün portföyü sunuyor.

Miele 7000 Serisi’nde hangi özellikler bulunuyor?

Seri ilk olarak lüks bir tasarıma sahip. Dört farklı renk seçeneği kullanan Miele, cihazlar arasındaki bütünlüğe önem vermiş. Kişisel bir özgürlük alanı yarattığı söylenen cihazlar tek bir parçadan yapılmış gibi görünüyor. 

Ayrıca bütün cihazlarda işlevsellik ön planda. Mutfak yardımcılarının müşterilere hem konforlu hem de daha az karmaşık gelmesi gerektiğini söyleyen üretici yeni seride kontrol ekranlarını ve fonksiyon tuşlarını standart hale getirmiş. Tuş kalabalığının önüne geçen Miele, ayrıca kullandığı minimum sayıdaki tuşu da her cihazda aynı yere konumlandırıyor. Bu sayede hem kullanım kolaylaşıyor hem de güvenli bir hale geliyor. 

Akıllı fonksiyonlara sahip cihazlar kullanıcının yapacaklarını öngören hatta işleri devralan teknolojilerle donatılmış. İstenildiği takdirde cihazların davranışlarını hareketlerinize göre belirleyebiliyorsunuz. Örneğin, fırına 20 ya da 40 santimetre yaklaştığınızda fırının kapağının otomatik olarak açılması sağlayabilirsiniz. Ayrıca, fırın içindeki yiyeceğin yanmasını engellemek için, yeterince ısındığını anladığı zaman kapağını kendi de açabilir. İçinde kamerası olan fırını diğer odadan da takip edebilirsiniz. 

Son olarak yeni seri, akıllı telefon entegrasyonu ile kullanım kolaylığı da sağlıyor. Bu da aslında karmaşıklığın önüne geçmek için getirilmiş bir özellik. Ayrıca kullanıcılar tüm cihazları uzaktan çalıştırma ve durdurma yetkisine sahip oluyor. Tüm ürünlerin yazılım güncellemesi servis tarafından uzaktan yapılabiliyor. Bunun sonucunda eve bir teknik servisin gelmesine gerek kalmıyor.

Teknolojik olarak devrim niteliğinde yenilikler yapan Miele, geleceğin mutfak çözümlerini tanımlıyor diyebiliriz. İlerleyen yıllarda modern mutfaklar aynı zamanda tamamen kullanıcı dostu da olacak. Tasarım ve teknolojinin bir arada yürütülmesi gereken beyaz eşya sektöründe bakalım daha neler göreceğiz.

Miele 7000 Serisi mayıs ayında piyasaya çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz