Bill Gates neye para harcıyor?

0
365 Okunma

Dünyaca ünlü milyarder Bill Gates, Amerikalı ünlü talk show sunucusu Ellen DeGeneres‘in programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şu an dünyadaki ikinci en zengin kişi sayılan Bill Gates’in varlığı 91$ milyar doları buluyor. Katıldığı programda şimdiye dek aldığı en sıradışı alışveriş neydi sorusunun karşısında ise aslında herkesin beklediği bir cevabı verdi.

İlk kez Ellen DeGeneres’in programına ilk kez konuk olan ünlü milyarder, Microsoft’un kurucusu olmasının yanında Bill&Melinda Gates Vakfı‘nın da kurucusu ve yardımseverliğiyle tanınıyor.

Ellen DeGeneres’in konuğu Bill Gates

http://https://www.youtube.com/watch?v=f5NJQiY9AuY

31 yaşında dünyadaki en genç milyarder olma ünvanına erişen Gates’in Bloomberg verilerine göre, şu an için 91.8$ varlığı bulunuyor. Zenginliğe ilk eriştiği yıllarda tek korkusunun çalışanların maaşlarını zamanında ödeyebilmek olduğunu açıklayan iş adamı, o günden bu yana çok abartılı şeyler almadığını belirtiyor. Sonrasında ise sık çıktığı seyahatler dolayısıyla özel uçak aldığını belirten Gates aynı zamanda Porsche satın aldığını ve aldığı en çılgınca şeylerin bu iki ürün olduğunu söylüyor.

Bunlar dışında Medina, Washington‘daki 125 milyon dolarlık evinde trambolin odasının bulunduğunu da konuşmasına ekliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz