BİM’den 59,90 TL’ye siyah nokta temizleyici aldım!

0
857 Okunma

Polosmart PSC06 vakumlu siyah nokta temizleyiciyi denedim. Altı farklı başlığıyla dikkat çeken temizleme cihazı, güçlü vakumlama özelliği ile cildinizin daha temiz ve ışıltılı görünmesini sağlıyor. Temizleyici cihaz cildin altına işleyen güçlü vakumlama özelliği sayesinde gözeneklerdeki akne, siyah nokta ve kiri derinmesine temizleyerek, size ferah bir deneyim yaşatıyor.

Polosmart PSC06 vakumlu siyah nokta temizleyici 60 dakika kullanım sunuyor!

Üç farklı modu ile kuru, karma ve yağlı ciltlerde kullanılabilen temizleme cihazı, 350 mAh şarj edilebilir bataryası ile ortalama 60 dakika kullanma imkanı sağlıyor. Polosmart PSC06 Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici yüksek vakum gücü sayesinde cilt üzerinde gözeneklerini tıkayan siyah nokta ve yağ birikintilerini haznesine vakumlayarak, pratik bir kullanım imkanı da sunuyor. Bu sayede hem cildimiz siyah noktalardan arınırken hem de cilt üzerindeki kan dolaşımı artıyor.

Bu sayede cilt daha canlı gözükürken, cilt tipine göre ayarlanabilir modu ve başlıkları ile dilediğiniz oranda vakum gücü uygulanabiliyor. Şarjlı olması sayesinde rahat kullanım sunan temizleme cihazı dilediğiniz  yere taşınabiliyor. En iyi sonucu almak için ürünü duş, banyo ya da 5 dakika sıcak havlu uyguladıktan sonra kullanabileceğiniz belirtelim.

Pratik yapısı ve çok amaçlı kullanımı sayesinde dilediğiniz yerde kullanım imkanı sunan Polosmart PSC06 vakumlu siyah nokta temizleyici, cildine önem gösterenler için oldukça verimli bir yapı sunuyor. Polosmart PSC06 vakumlu siyah nokta temizleyiciyi satın almak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz