Facebook ücretli abonelik dönemini başlattı

0
192 Okunma
facebook ücretli abonelik

Facebook, son zamanlarda sosyal medyanın yeni gözde özelliği ücretli abonelik sistemi için bir adım attı. Artık gruplar ve topluluk sayfaları için yeni bir kazanç kaynağı var. Facebook ücreti abonelik dönemini başlattı. İşte ayrıntılar.

Ücretli abonelik dönemi bu kez Facebook’ta

Platform Facebook Community Summit etkinliğinde yeni özelliklerinin duyurusunu yaptı. Gruplar adına birçok özelliğin duyurulduğu etkinlikte, topluluk sayfaları ve çevrimiçi grupların para kazanmasına imkan tanıyacak ücretli abonelik sistemi de yer alıyor. Sosyal medya aracılığı ile kazanç sağlamayı kolaylaştıran bu yöntem de Facebook, tamamen sayfa yöneticilerinin yararına başlattığı bu uygulamadan herhangi bir kesinti yapmayacağını da duyurdu. Bu sayede Yöneticiler, uygulama ücretleri ve vergiler hariç aboneliklerden elde edilen kazançları alabilecek. Şimdilik duyurulduğu gibi kesinti olmadan kazanç sağlanacak fakat ilerleyen süreçte bu durumun değişip değişmeyeceği bilinmiyor.

Grupları oldukça önemseyen Mark Zuckerberg açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Facebook’taki gruplar ve topluluklar bu vizyonun önemli bir parçası olacak. Birlikte olmanın yerini hiçbir şey tutamaz. Ancak şahsen birlikte olamadığımız zaman metaverse bu yüz yüze bağlantı hissini hissetmeye daha da yaklaşmamıza yardımcı olacak. Bu nedenle 2D ekranlarda uygulamalarımızdan daha sürükleyici sanal deneyimler köprüler oluşturmaya odaklandık. Facebook ve gruplarını bunun merkezinde olacak. Bu topluluk kutlamalarının başlamasına yardımcı olmak için burada olmaktan ötürü mutluyum. “

Tüm sohbetler ve belirli bir kişi için WhatsApp duvar kağıdı nasıl değiştirilir?

Yeni özellik ile artık sevdiğiniz topluluk ve gruplara destek olabilirsiniz. Özellik hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz