Tüm sohbetler ve belirli bir kişi için WhatsApp duvar kağıdı nasıl değiştirilir?

0
517 Okunma
whatsapp duvar kağıdı

En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kişiselleştirilebilir birçok özelliğe sahip. Yazılı mesajlaşmanın yanı sıra görüntülü ve sesli aramalarında yapıldığı uygulamada; zil seslerini, telefonunuz destekliyorsa bildirim ışığını ve bildirim seslerini değiştirebiliyorsunuz.

Özelleştirilebilir ayarları saymakla bitmeyecek uygulama da sık görüştüğünüz sohbetleri sabitleyebiliyorsunuz. Daha özele inersek mesaj içerisinde de çeşitli düzenlemeler yapmanız mümkün.  Mesaj boyutunu, arka plan resmini ya da sohbete özel birtakım ayarları yapabiliyorsunuz. Bugün arka plan değiştirmenin farklı iki ayarından bahsedeceğiz.

WhatsApp’ta kişiye özel ve genel arka plan nasıl değiştirilir?

Uygulama içerisinde arka plan değişimi için iki farklı seçeneğiniz bulunuyor. Sık kullandığımız mesajlaşma uygulamasında bir farklılık yapmak istiyorsanız işe arka plan değiştirmekten başlayabilirsiniz. Bunu isterseniz kişiye göre ayrı ayrı isterseniz de mesajlaşma arka planı olarak tercih edebilirsiniz.

WhatsApp’ta kişiye özel duvar kağıdı nasıl değiştirilir?

Arka planı değiştirmek istediğiniz kişi ile mesajlaşma ekranına girin. Android cihazlar için ekranın üst kısmında tıklayabileceğiniz iki farklı alan yer alıyor. Profil kısmından bildirim seçenekleri, ortak gruplar gibi seçeneklere ulaşabiliyorken; üç nokta simgesi ile karşımıza farklı ayarlar çıkıyor. Ekranın sağ üst kısmında yer alan üç nokta simgesine tıklayarak duvar kağıdı seçeneğine dokunun. Buradan ilgili sohbetin duvar kağıdını değiştirebilirsiniz. iOS cihazlarda ise duvar kağıdı seçeneği profil kısmında yer alıyor.

WhatsApp duvar kağıdı nasıl değiştirilir?

Android cihazlarda tüm sohbet arka planını değiştirmek için uygulamaya girin. Sağ üst köşede yer alan üç nokta simgesine dokunarak Ayarlar seçeneğine tıklayın. Burada yer alan Sohbetler kısmından duvar kağıdınızı değiştirebilirsiniz. Bu özelliği iOS tarafında; sağ alt kısımdan ulaşabileceğiniz Ayarlar seçeneği ile aynı adımları takip ederek gerçekleştirebilirsiniz.

Belirli bir kişi için ya da tüm sohbetler için duvar kağıdı değiştirmek işte bu kadar kolay. Sizin WhatsApp’ta nasıl yapıldığını merak ettiğiniz başka özellik var mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz