Harley Quinn’li Birds of Prey için ilk yorumlar geldi!

0
706 Okunma
Birds of Prey

Ülkemizde de heyecanla beklenen Harley Quinn‘li Birds of Prey filmi için nefesler tutulmuş durumda. Şubat ayında vizyona girecek film içinse ön gösterim yorumları gelmiş durumda. Eleştirmenlerden gelen ilk yorumlar ise sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Twitter üzerinden yapılan yorumlara bakıldığında ilk yorumların olumlu olduğu görülüyor.

Yorumların geneline bakıldığında DC süper kahraman evrenine gelen genel eleştirilerle karşılaşıldığı görülüyor. Ancak Suicide Squad sonrası Margot Robbie performansı Birds of Prey için beklentinin oldukça artmasına neden oldu. Bunun nedeni ise Robbie’nin Harley Quinn performansının altından büyük bir başarıyla kalkmasında yatıyor. Birçok kişi Suicide Squad sonrası Harley Quinn karakterini Robbie performansıyla daha uzun izlemek istediklerini söylemişti. Bu nedenle başrolünde Margot Robbie olan filmin diğer oyuncuları arasında Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor ve Rosie Perez gibi isimleri görüyoruz.

Joker filmine gelen tepkiler

Birds of Prey filmi ne anlatıyor?

Filmin konusundan kısaca bahsedecek olursak; Joker’in yer almadığı filmde, Harley Quinn’in hikayesi üzerine odaklanılacak. Joker ile ayrılan Harley Quinn, bu ayrılığın acısını etrafındakilerden ve şehirden çıkartırken aslında benliğini buluşunu izleyeceğiz. Yani en azından yayınlanan fragmanlardan çıkarttığımız yorumlar buraya doğru evriliyor. Bunların dışında yukarıda bahsettiğimiz filme gelen yorumları aşağıda topluyoruz.

-Her şeye rağmen filmin eğlenceli olduğunu söylüyor, Jill Pantozzi

-Düşük beklentilerle gitmiş olduğu filmi beğenerek çıkan bir eleştirmen.

-Bir diğer eleştiri ise şurdan geliyor; DEADPOOLish. Biraz daha kara mizahlı süper kahraman filmi severlere geliyor

-Gerçek bir suç ve komedi filmi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz