Joker filmine gelen tepkiler

0
1.680 Okunma

Ülkemizde 4 Ekim 2019 vizyona giren , Todd Phillips’in yönetmenliğini üstlendiği başrolünde Joaquin Phoenix’ i gördüğümüz Joker filmi eleştirmenler tarafından oldukça olumlu tepkiler aldı.

Fragman için yapılan yorumlar da, çok daha iyi bir iş izleyeceğimizin kanıtıydı. Tüm bu tahminler doğru çıkmış gibi gözüküyor. ilk gösterimin hemen ardından eleştirmenler film için özetle, “karanlık“, “cesur” ve “inanılmaz derecede havalı” gibi tanımlar kullandılar.

joker 2019 filmden kareler ile ilgili görsel sonucu

Filme gelen yorumlar

Joker’in bu kadar iyi olduğuna inanamıyorum. Bir şaheser. Komik, karanlık, güzel, öfke dolu ve gerçekten harika. Joaquin Phoenix ustaca bir iş çıkartmış ve her hareketi mükemmel.”

JOKERBatman serisinin ön filmi. Joker’in psikopat bir katile dönüşümünün arka planı. Birinci sınıf performans. Akademi Ödülü (Oscar) bu yıl Joaquin Phoenix için ayrılacak.”

Joker’den öncesi olacak. Ve Joker’den sonrası da olacak. Dünyanın bu filme hazır olup olmadığını bilmiyorum. Gerçekten hazır mı? Bu film HARİKA. Çılgın. Cesur. Geri adım atmıyor. Vay be. Bu filmin var olduğuna inanamıyorum. Ama öyle. Ve geliyor. “

“Joker filmi sadece… Sadece, sadece VOV. En İyi Erkek Oyuncu dalındaki Oscar Akademi Ödülü #JoaquinPhoenix’e gidiyor!”

En sessiz el kurutma makinesi: Dyson Airblade 9kJ

Filmin konusu

Joker, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck‘in hayatına odaklanıyor. Toplum tarafından dışlanan bir adam olan Arthur, hayatta yapayalnızdır. Sürekli bir bağ kurma arayışında olan Arthur, yaşamını taktığı iki maske ile geçirir. Gündüzleri, geçimini sağlamak için palyaço maskesini yüzüne takan Arthur, geceleri ise asla üzerinden silip atamayacağı bir maske takar. Babasız büyüyen Arthur’u en yakın arkadaşı olan annesi Happy adıyla çağırır. Bu lakap, Arthur’un içindeki acıyı gizlemesine yardımcı olur. Ancak maruz kaldığı zorbalıklar, onun gitgide topluma aykırı bir adam haline gelmesine neden olur. Yavaş yavaş psikolojik olarak tekinsiz sulara yelken açılan Arthur, bir süre sonra kendisini Gotham Şehri’nde suç ve kaosun içinde bulur. Arthur, zamanla kendi kimliğinden uzaklaşıp Joker karakterine bürünür.

joker 2019 filmden kareler ile ilgili görsel sonucu

Sinema severlerden tam not alan ve büyük bir çoğunluğu olumlu tepkiler oluşan Joker filmini hala izlemediyseniz çok geç kalmış sayılmazsınız.

 

 

 

Dijital dönüşümü güçlü kadınlar yönlendiriyor

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz