Biri şık biri spor iki yeni Huawei Watch GT!

0
716 Okunma

Huawei akıllı saat pazarındaki iki yeni oyuncusunu görücüye çıkardı. Watch GT Active ve Watch GT Elegant modelleri, düzenlenen lansmanda tanıtıldı. Tasarım anlamında birbirinden ayrılan modeller, mevcut Watch GT ile aynı teknolojileri beraberinde getiriyor.

Paris’te düzenlenen Huawei etkinliği P30 ve P30 Pro akıllı telefonlarının yanında birçok yeni teknolojik ürüne de ev sahipliği yaptı. Bunlardan biri de Huawei Watch GT ailesinin yeni üyeleri oldu.

Herr iki saat de markanın kendi işletim sistemi ile birlikte geliyor. GT Active’de kendine özel turuncu ve koyu yeşil gibi kordonlar bulunuyor. Watch GT Elegant ise daha şık ve zarif bir tasarıma sahip. Bu arada GT Active, 2 haftalık şarj süresi ile dikkat çekiyor. GT Elegant ise yalnızca bir haftalık şarj süresi sunuyor.

Watch GT Active ve Watch GT Elegant modellerini birbirinden ayıran bir başka özellik ise birinin 42 mm diğerinin ise 46 mm kasaya sahip olması. Active bu anlamda daha büyük bir yapıya sahipken, Elegant daha çok bileği ince kişilere hitap ediyor. Ayrıca, Elegant’ta metal yerine seramik bir çerçeve kullanılıyor.

Huawei Watch GT Active 249 euroluk, Watch GT Elegant ise 229 euroluk bir fiyat etiketine sahip. Yani her iki model de mevcut Watch GT’den daha pahalı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz