Bisiklet tutkunları için yepyeni Mio Cyclo 210 bisiklet bilgisayarı!

0
531 Okunma
Bisiklet turlarımızda en iyi dost yepyeni Mio Cyclo 210!

Bisiklet bilgisayarları , sadece izleme performansı için değil, aynı zamanda kullanıcıların şehir boyunca yollarını bulmalarına yardımcı olmak için de kullanışlı cihazlar. 210 ayrıca, mükemmel bir gidiş-dönüş navigasyon işaretleyicisi. Kullanımı kolay bir navigasyon sistemi isteyen eğlence bisikletçileri için tasarlanmış.

Bahsedilen cihaz bir ARM Cortex-A7 işlemci, 3,5 inç renkli dokunmatik ekran ve her şarjda 10 saat pil ömrü sunuyor. Su geçirmez cihaz, tam Avrupa yol ve bisiklet yolu haritalarıyla önceden yüklenmiş. Mio Cyclo 210, temel bisiklet bilgisayar fonksiyonlarını da sunuyor. Ayrıca; sürüş hızını, gezilen mesafe ve güzergâhı, rakımı ve yakılan kaloriyi kaydediyor. Kaydettiklerini ayrıntılı olarak gösteriyor. Kullanıcılar, Strava’ya yüklemek de dahil olmak üzere beraberindeki bir masaüstü uygulamasını kullanarak bu sürüş verilerini inceleyebiliyor ve paylaşabiliyorlar.

Bisiklet tutkunları için yepyeni Mio Cyclo 210 bisiklet bilgisayarı!

Ancak; Mio Cyclo 210  ilginç bir özellik de içeriyor! Mio’nun, önceki Cyclo modellerinden taşınan, sık seyahat edilen rotalara alternatifler geliyor. Her zamanki kalkış yerine kadar, kullanıcılar hedeflerini, seyahat etmek istedikleri mesafeyi veya sürmek istedikleri süreyi girebiliyor. 210 daha sonra bu parametrelere dayanarak kullanıcıya üç seçenek sunuyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz