Samsung 10 kg yıkama kapasiteli çamaşır makinesi

0
433 Okunma

Samsung’un 10 yıl motor garantili, AddWash Akıllı Kapak ve Eco Bubble Köpüklü Yıkama Teknolojilerine sahip 10 Kg kapasiteli yeni çamaşır makinesi modelleri Türkiye’de satışa çıktı. İstanbul – 15 Ağustos 2018 Samsung Electronics’in 10 Kg yıkama kapasiteli yeni çamaşır makinesi serisi, gelişmiş yıkama fonksiyonları ve şık tasarımı ile Ağustos ayı itibarı ile satışa sunuldu. 10 yıllık motor garantisine sahip yeni çamaşır makinesi serisinin 10 Kg’lık yıkama kapasitesi, özellikle büyük parçaları rahatça yıkamak isteyen kullanıcıların tüm beklentilerini karşılıyor.

Türk tüketicisinde çamaşır makinesi için en önemli şey yıkama kapasitesi

Samsung Electronics Türkiye’nin ülkemizde yaptırdığı kullanıcı araştırması sonuçlarına göre çamaşır makinesinin yıkama kapasitesi tüketiciler açısından büyük önem taşıyor. Kullanıcıların mevcut çamaşır makinelerinde en çok şikâyet ettiği konulardan birisi kapasitesi yetersizliği olarak öne çıkıyor. Tamburu çok fazla doldurduklarında yıkama performansının düştüğünü düşünen tüketiciler, özellikle perde ve yorgan gibi büyük parçaları rahatça yıkayabilmek için yıkama kapasitesi yüksek modellere yöneliyorlar. A+++ enerji sınıfına dâhil ve 1400 RPM devir hızına sahip olan yeni seride bulunan Eco Bubble Köpükle Yıkama Teknolojisi, deterjanı hava ve su ile karıştırıp köpük oluşturarak çamaşırlarda leke ya da deterjan artığı bırakmadan en iyi sonucun alınmasını sağlıyor.

Unutulan çamaşırlar artık sorun olmayacak!

Yeni serideki WW10N644RPW/AH ve WW10N644RPX/AH modellerinde bulunan AddWash Akıllı Kapak Teknolojisi sayesinde makine çalışmaya başladıktan sonra unutulan kıyafetler kolay ve hızlı bir şekilde eklenebiliyor. Ayrıca Samsung’un yeni çamaşır makinesi modellerinden bulunan Akıllı Denetim Sistemi Q-rator ise çamaşırın tipine ve kirlilik seviyesine göre kullanıcıya uygun programı önerirken internet bağlantısı üzerinden bir mobil uygulama aracılığıyla çamaşır makinesinin her yerden kontrol edilebilmesine olanak sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz