Spotify’da şarkı sözlerini yazarak arama yapılabilecek

0
636 Okunma
spotify'da şarkı arama, spotify'da arama

En çok kullanılan müzik uygulaması Spotify, mobil uygulamaları için de şarkı sözlerini yazarak arama yapılmasını sağlayacak. Uzun zamandır sadece masaüstü uygulamalarında kullanılan bu özellik artık iOS ve Android kullanıcılarına da sunulacak ve kullanıcılar Spotify’da sözleri yazarak şarkı arama özelliğine sahip olacak.

Spotify’da şarkı arama seçenekleri çoğaldı

İsveçli müzik uygulaması Spotify, dünya çapında en çok kullanılan uygulamalardan biri. Apple Music ile birlikte zirvede olan uygulama, çeşitliliğiyle kendini gösterse de yaptığı yenilikler de adından söz ettiriyor.

spotify'da şarkı arama, spotify'da arama

Youtube ve Apple Music uygulamalarında zaten var olan şarkı sözü aratma özelliği Spotify’ın masaüstü sürümünde de bulunuyordu. Ancak şimdi mobil uygulamalar için de gelecek ve hem iOS kullanıcıları hem de Android kullanıcıları bu özelliğe sahip olacak.

Genellikle insanlar bir şarkıyı bulmak istediklerinde o şarkının sadece birkaç sözünü biliyorlarsa o sözleri Youtube ya da Google’da aratıyordu. Bu şekilde şarkıyı sözleriyle Google veya Youtube‘dan bulup daha sonra Spotify’da dinlemek oldukça uzun bir yol. Gelecek yeni özellikle birlikte kullanıcıların artık böyle uzun yollara başvurmasına gerek kalmadan direkt Spotify’da sözleri aratarak şarkı dinlenebilecek.

Cisco kadın siber güvelik uzmanları yetiştirmek için düğmeye bastı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz