BMW 2019 filosunu açıkladı!

0
446 Okunma

BMW 2 019 filosunu piyasaya sürdü. Araçlara yapılan testlerle ortaya çıkan  istatistikler oldukça etkileyici.  BMW,  bir dizi gönderisinde 2019’un olağanüstü menzilini gösteren araçları tanıttı. Şirketin filosu 2’den 8’e kadar numaralandırılmış olan X1 – X6’ya ayrılmış biçimde. Bir araba satın almayı düşünüyorsanız ya da en yeni araçlara göz atmaktan hoşlanıyorsanız bu serinin fotoğraflarını kaçırmayın!

BMW yeni filosuyla kendisine hayran bırakıyor!

BMWbırgörenleri hayran  , M3 CS Sedan ile gurur duyuyor. Zarif tasarımlı araç, hem performans hem de stil ile dolu. Hız düşmanı olanlar 6 silindirli motoru ve M bileşik frenleri sevecekler. Yeni getirilen bir durdurma / çalıştırma düğmesi 453 beygir gücü motorunu çalıştırıyor. Otomobil 3,7 saniyede 0’dan 60 mil / saat hıza ulaşıyor. Bu hızlı bir üretim aracı. Herhangi bir BMW otomobilinde bulunan tüm özelliklere sahip. Otomobilin iç kısmında deri koltuklar, ağırlık ayarlı iklim kontrolü, Harman Kardon ses sistemi ve BMW Navigasyon sistemi de bulunuyor. Spor hızına ihtiyacınız yoksa, Gran Coupe sizin için doğru tercih olabilir.

BMW X3 aktif yaşam tarzı için bir araba. Kum, kaya veya kar üzerinde seyrediyorsanız 8 inçlik yerden yükseklik var; X3 bizleri güvenli bir şekilde hedefimize ulaştırır. Arka koltukları katladıktan sonra 62,7 kübik feet kargo kapasitesine sahip. Ayrıca X3, kaza risklerini izlemek ve gerektiğinde harekete geçmek için sürücüyü uyarmak için Frontal Çarpışma Uyarısı gibi özelliklere sahip. Park Mesafe Kontrolü standar ve daha fazla güvenlik sağlamak için diğer isteğe bağlı teknoloji sistemleri katmanları var.

BMW X-serisi araçlar, güvenlik ve maceraya öncelik veren bir pazarı memnun etmeyi amaçlayan crossover SUV’lar. Tam boy X1’den orta büyüklükteki X6’ya kadar modelleri uzanıyor. Bu da bir coupe şekli ile birlikte yüksek bir açıklığa sahip.

Eğer çatıyı aşağıya koymak ve rüzgarı saçınızı hissetmek isteyen biri iseniz, Roadster sizin için ideal bir araba. Bu BMW hibrit aralığından ve yüksek performanslı bir spor otomobil. Araba 4,2 saniyede 0-60 mil ulaşabiliyor. İ8’den başka, bir başka parlak araba i3 var. Tamamen elektrikli ve tek bir şarjla 180 mil kaplayabiliyor. İ3, hem evde hem de genel şarj istasyonlarında şarj edilebiliyor. Hızlı şarj özelliği var. Bu özelliği sadece 30 dakikada% 80’e kadar şarj edebiliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz