Bosch FlameSelect ile tam kıvamında pişen yemekler!

0
1.010 Okunma
Bosch FlameSelect

Bosch FlameSelect teknolojisi ile alıştığınız 2 kademeli ateş ayarını unutun. Klasik ocaklar da bulunan 2 kademeli ateş seviyesi yerine, 9 farklı ateş ayarı kullanan Bosch FlameSelect daha lezzetli yemekler pişirmenize olanak sağlıyor.

[benzer]https://goo.gl/uZLZA2[/benzer]

Bosch FlameSelect teknolojisi nedir?

Bosch FlameSelect

FlameSelect özelliğine sahip yeni gazlı ocaklar ve patentli valf teknolojisi sayesinde gaz çıkışını 1 ile 9 alev kademesi arasında düzenlemenize olanak tanır. Bu ayarı sayesinde pişirdiğiniz yemeğin ihtiyacına göre daha hassas bir ayar yapmış olursunuz. Alışageldiğimiz iki kademeli ocaklar yerine, yeni Bosch ocaklar özellikle orta seviyelerde ateş üzerinde yemek pişirme söz konusu olduğunda önemli olan sıcaklık ayarlarının tam kontrolünü elinizde bulundurursunuz. Yemeğinizi pişirirken hangi kademede olduğunuzu gösterecek bir led alanı bulunmaktadır. Bu sayede kontrol daime sizin elinizde olur.

Isı teknolojisi bakımından geliştirilmiş bu modeller tasarımsal anlamda da kadınlardan tam not almayı başarıyor. Hem kullanım kolaylığı hem de şık görünüşünün yanı sora kolay temizlenebilme özelliği ile dikkat çekiyor. Bu ocaklar özellikle çocuklu ailelerin gözdesi olabilecek bir özelliğe daha sahip. Mainswitch adının verildiği özellik ile tek düğmeyle gaz akışını kesebilir ve yine tek düğmeyle ocağı açabilirsiniz.

Ocağın reklam videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Hem yetenekli hem de şık bu ocağın iki farklı renk seçeneği bulunuyor. Beyaz ve siyah cam olmak üzere iki farklı renkli bulunan bu ocağı daha detaylı incelemek ve sipariş vermek için buraya tıklayınız. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz