Anneler Günü için en ilginç teknolojik hediyeler!

0
461 Okunma
anneler günü hediyesi
anneler günü

Anneler Günü ülkemizde 13 Mayıs Pazar günü kutlanılacak. Annelerinizin haklarını geri ödemeniz imkansızdır. Ancak ,eğer anneniz  bir teknoloji meraklısıyla; ona düzenlemiş olduğumuz 5 teknolojik üründen birini hediye ederek onu fazlasıyla mutlu edebilirsiniz.

Akıllı kahve makinesi

Eğer anneniz kahve içmeye bayılıyorsa, akıllı kahve makinesi  anneler günü için harika bir fikir olabilir. Demleme ayarlarına kadar telefonla yönetilen veya makineye bir bardak kahve dökmeye başlamasını istediğinizde hazırlanmış olan bir makineden bahsediyoruz.

 

Eşyalarınızı kaybetmeye son!

Annenizin anahtarlar, cüzdanlar veya telefonlar gibi önemli şeyleri kaybetmesine izin vermeyin. Karo Mate izleyicileriyle, değerli eşyalarının yaygara olmadan nerede olduğunu kolayca bulabilir.

Basit, akıllı bir termostat

Yuva akıllı termostat ile annenizin kendi konforunun efendisi olmasına izin verin. Kullanımı kolaydır ve yaşam alışkanlıklarını öğrenebilir ve sıcaklıktan  tekrar  şikayet etmeyeceğinden emin olmak için kendini ayarlayabilir. Ve evet, Alexa ile çalışıyor.

 Cep telefonu için bir yazıcı

 Eğer annenizin telefonunda çekilmiş harika fotoğraflar varsa, almış olacağınız bu anneler günü hediyesiyle istediği fotoğrafı  yazdırabilir. Bu eklenti gadget’ı, iPhone 6, 6S ve 7’ye ekler, böylece cihazındaki resimlerden herhangi birini basabilir.

Kitaplarla dolu bir e-okuyucu

Eğer anneniz kitap okumayı seven biriyse e-okuyucu ile annenizin hayatındaki edebi karmaşayı azaltın. Parmaklarınızın ucunda binlerce kitap ve okuma ihtiyaçlarına uygun birçok kitabı buraya ekleyerek her yerde okumasını sağlayabilirsiniz.

Şık bir uyku yardımı

Sense uyku sistemi, annenizin iyi bir gece uykusu çekmesine yardımcı olabilir. Onu uyutmak için yatıştırıcı sesler çalar ve hatta uyku düzenini iyileştirmek için uykusunu izlemesine yardımcı olabilir. Aynı zaman da onu hafifçe uyandırmak için akıllı bir alarm seçeneği de sunuyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz