Botox etkisi yaratan Foreo Bear’ı denedim!

3
1.113 Okunma

Yaşlanma karşıtı ve botox etkisi yaratan FOREO BEAR incelemesi ile karşınızdayız. FOREO’nun yeni ürünü BEAR, 69 kası çalıştırmak için kullandığı gelişmiş microcurrent (mikro-akım) ve T-Sonic titreşimler ile yüz bakımını farklı bir boyuta taşıyor.

Yüz sıkılaştırıcı mikro akım cihazı FOREO BEAR’ı incelemek için: foreo.se/wkxd
Yüzünüze egzersiz yaptıran BEAR’ı satın almak için: foreo.se/ccyq

Akıllı Microcurrent yüz sıkılaştırma özelliği sayesinde cebinizdeki kişisel antrenörünüz olmayı vadeden FOREO BEAR, vücudunuzun doğal süreçlerini taklit eden elektrik akımları ile kolajen üretimini, elastin onarımını ve yüzünüzün sıkılaşmasını sağlıyor.

Ayrıca gelişmiş sensörleri sayesinde cildinizin dayanıklılığını ölçen cihaz, Anti-Shock System sayesinde cildinizin dayanıklılığını ölçerek otomatik olarak herhangi bir şok ihtimaline karşı yoğunluğunu ayarlıyor.

T-Sonic titreşimleri ile dolaşımı artırmak ve yüzdeki gerilimi hafifletmek için gözeneklerinize derinlemesine işleyerek daha pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı bir cilt sunuyor.

Ergonomik tasarımı sayesinde yüzün tüm kıvrım ve kenarlarına mükemmel şekilde oturan BEAR, tek şarj ile 90 gün kullanım sağlıyor.

İçerisinde mikro kapsüllü serum ile birlikte gelen cihaz, ayrıca mobil uygulama desteği ile de akıllı telefonunuz ile birlikte kullanım imkanı sağlıyor.

3 YORUMLAR

  1. Merhaba,

    Paylaşımınız güzel olmuş, elinize sağlık. Kesinlikle vaad ettiğini veren bir cihaz Foreo BEAR. Ben bir yıla yakın kullanıyorum ve cildim hem gergin hem çok sağlıklı görünüyor. Bu cihaz haricinde Foreo Luna 3 ve Foreo UFO cihazlarını da kullanıyorum.

    Sevgilerle ?

  2. Foreo BEAR cihazını bende kullanıyorum ve en büyük etkisini en sorunlu olan bölgede yani nazolabial çizgilerimde gördüm. Zaten yüzümün diğer alanlarında fazla bir sorunum henüz yok. Nazolabial bölge bizim ailede ırsi bir sıkıntı ve bu cihaz sayesinde o derin gülme çizgilerinden kurtulduğuma çok mutluyum ??

  3. Selamm ?

    Video güzel olmuş, bende gözüm Foreo instagram sayfasında bir indirim bekliyorum. İlk işim bu cihazı satın almak olacak. Kuzenim kullanıyor ve başta inanmasam da olumlu sonuç alacağına, şimdi görüyorum ki ön yargılı olmuşum. Gıdığı yok oldu resmen ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz