Bridgerton hayranlarının hoşuna gidecek diziler

0
627 Okunma

Popüler dijital dizi ve film izleme platformu Netflix‘te yer alan sevilen dizi Bridgerton’un 2. sezonu geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. Bu içeriğimizde listeleri alt üst eden Bridgerton’un hayranlarının hoşuna gidecek dizileri listeledik…

Downton Abbey

bridgerton-hayranlarinin-hosuna-gidecek-diziler-1

Bridgerton hayranlarının hoşuna gidecek diziler listemizde yer alan ilk yapım Downton Abbey. Bir İngiliz kraliyet ailesine odaklanan dizi, Downton Malikanesi’nde yaşayan Crawley Ailesi ve malikanenin çalışanlarının hayatını konu alıyor.

Reign

bridgerton-hayranlarinin-hosuna-gidecek-diziler-2

Listemizdeki yeni çağ dönemini konu olarak işleyen Reign dizisi, Fransa Kral Veliahtı ve İskoçya Kraliçesi arasındaki aşkı ve evlenme çabasını anlatmaktadır.

Cable Girls

bridgerton-hayranlarinin-hosuna-gidecek-diziler-3

Cable Girls dizisi 1920’li yıllarda İspanya’nın başkenti Madrid’de geçiyor. Yapım birbirinden çok farklı karakterlere sahip 4 kadına odaklanıyor.

Versailles

bridgerton-hayranlarinin-hosuna-gidecek-diziler-4

Listemizde yer alan Versailles dizisi Fransa’nın “güneş kralı” olarak bilinen 14. Louis’nin hayatına odaklanıyor. O dönemde Versailles Sarayı’nda yaşanan iktidar oyunları ve ikili ilişkileri konu alıyor.

Medici

Bridgerton hayranlarının hoşuna gidecek diziler listemizin son sırasında Medici yer alıyor. Medici, 16. yüzyılın başlarında Floransa’da kurulan politik, aile dramı. Konusu şu şekilde; Cosimo de ‘Medici, babası Giovanni aniden ölünce kendisini çok zengin olan bankacılık hanedanının başında bulur. Ancak Cosimo tehlikeli bir sır saklıyor Giovanni öldürüldü. Şimdi Cosimo, ailenin servetini ve gücünü korumak için katilini ortaya çıkarmalı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz