Spotify yeni bir özellik üzerinde çalışıyor!

0
356 Okunma
Spotify karaoke özelliği

Spotify, pek çok yeni özelliği test ediyor. Bu test edilen özellikler bazen son kullanıcıya ulaşıyor bazense ulaşmıyor. Spotify karaoke özelliği üzerinde çalışmasıyla dikkat çekiyor. Zira normalde karaoke uygulamaları oldukça popüler ve yüksek fiyatlara kadar çıkabiliyor. Spotify’ın içinde böyle bir özelliğin yer alacak olmasıyla bu konuda heyecanlandırıyor.

Spotify karaoke özelliği ile tekrar gündeme geliyor

Adını sıkça duyduğumuz tersine mühendislik uzmanı olan Jane Manchun Wong, 300 milyonluk kullanıcıya ulaşan Spotify’ın Karaoke özelliğinı ortaya çıkardı. Uygulamalardaki test edilen özellikleri bulmakta usta olan Wong, bu sefer de Spotify için özellik paylaşımı yaptı. Platformun karaoke modu üzerinde çalıştığını aktaran Wong, kullanıcıların bu özellikle birlikte şarkının sesini istedikleri gibi artırıp azaltarak karaoke deneyimi yaşayabileceklerini söylüyor.

İçerik dinleme platformu bununla da sınırlı kalmıyor aynı zamanda Araba Modu arayüzü de yenileniyor. Bunun sayesinde Google Asistan’ı destekleyecek ve müzik akışları sesle kontrol edilebilecek. Yenilenecek arayüz ile birlikte kullanıcılar müzik değiştirmek ya da ses ayarlarını değiştirmek için daha az çaba harcayacak. Beğeni butonunda da tasarımsal bir değişiklik yaşanıyor. Bu kapsamda, bir parçayı beğendiyseniz, kalp tuşuna bastığınızda hareketli bir reaksiyon alacaksınız.

Apple Music, Spotify benzeri tasarımıyla karşımızda

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz