BTS yeni bir rekor daha kırdı: 24 saatte 100 milyon!

2
1.927 Okunma
BTS Dynamite klibi

Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS yeni bir rekora daha imza attı. Kısa süre içinde yakaladığı popülerlik ile gündemden düşmeyen grup en son teknoloji dünyasında Samsung ile yer almıştı. 20 Ağustos 2020 tarihinde BTS Dynamite klibi paylaşıldı. Video klibi YouTube üzerinde yerini aldıktan tam 24 saat sonra 100 milyon izlenmeyi geçmeyi başardı. 24 saat içinde 100 milyon izlenmeyi geçen şarkının klibi bu ünvanı yakalayan ilk şarkı klibi olarak kayıtlara geçti.

BTS Dynamite klibi 24 saatte 100 milyon izlendi

Grup dünyayı kasıp kavuran K-Pop tarzında gerçekten de oldukça popüler bir grup. BTS bu popülerliğini yeni şarkısının klibinde zaten kanıtlamış oluyor. Şu anda dördüncü gününe giren şarkının klibi 180 milyonun üzerinde izlenmeye ulaştı. 14 milyon beğeni alan klibin aynı zamanda 565 bin beğenmeyeni de bulunuyor. Yorumlar tarafına geldiğimizde ise 5 milyonun üzerinde yorum olduğunu görüyoruz.

Daha önce de yine bir K-Pop grubu olan Blackpink, BTS’in rekorunu elinden almıştı. Blackpink’in daha önce “How You Like That” şarkısının klibi 24 saatte en çok izlenen video olmuştu. Blackpink’in klibi 24 saatte 86 milyon izlenmeyi geçerek rekor kırmıştı. Şimdi ise yeni rekor 100 milyon oluyor. 

BTS Dynamite klibi 100 milyon izlenmenin yanında grubun ilk defa baştan sona kadar İngilizce olan şarkısı olarak dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy S20 Plus: Özel BTS koleksiyonu

2 YORUMLAR

  1. 100 milyonun 1000 milyonunu ben izledim sjsjjsjsjsjjsjs bangtan boys yakışsanı yaptı şarkı çok güzeldi sizi kutarım bangtan sizi seviyorum saranghae

  2. YENİ Bİ REKORA İMZA ATTILAR KUZULARIM BEN BUNLARI YAZANA KADAR DA 2-3 ÖZÜL DAHA ALDILAR KUZULARIM ŞARKI AŞIRI GÜZELDİ BÖYLE 80’LER TARZI VARDI ŞARKIDA CİDDEN ÇOK BEĞENDİM BTS E YAKIŞIR TATLI Bİ ŞARKI OLDU ^^
    FİGHTİNG BTS ARMY

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz